Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragnea: A merge la o partida de vanatoare e o infractiune? Ar trebui audiati mistretii, iepurii, fazanii si eventual arestati

Luni, 19 Noiembrie 2018, ora 19:58
3743 citiri
Dragnea: A merge la o partida de vanatoare e o infractiune? Ar trebui audiati mistretii, iepurii, fazanii si eventual arestati
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a refuzat sa dea un raspuns concret la intrebarile jurnalistilor referitoare la fotografiile publicate de Rise Project in care apare la o partida de vanatoare alaturi de nume grele din PSD si sefii Tel Drum.

Intrebat de ce a declarat public, de nenumarate ori, ca nu s-a mai vazut cu directorul Tel Drum, Petre Pitis, de 10-15 ani, in conditiile in care potrivit documentelor Rise Project cei doi au mers impreuna la vanatoare in aceasta perioada de 31 de ori, Dragnea a spus ca nu stie cu cine a mers in padure.

"Nu stiu despre ce fotografii vorbiti, eu cred ca am fost la sute de partide de vanatoare, cred ca erau zeci de actionari la diverse companii. Si cu mana intoarsa la spate nu pot sa imi aduc aminte de toti", a spus Dragnea.

Jurnalistii au insistat, dar liderul PSD a continuat sa spuna ca "habar nu are" la ce poze se refera. Mai mult, a spus ironic ca la DNA ar trebui chemati si fazanii, iepurii si mistretii.

"Nu stiu despre care fotografii vorbiti. Nu stiu la ce moment va referiti. Habar nu am la ce poze va referiti. Domnisoara procuror, chiar v-am raspuns, e suficient. Intrebarea mea e foarte simpla la dvs si vorbesc mai tare ca sa auda si DNA. A merge la o partida de vanatoare este o infractiune?

Sunt oameni chemati la DNA sa fie intrebati de vanatori. Pana la urma ar trebui chemati mistretii, iepurii si fazani si eventual arestati. Eu nu am participat la nicio partida de vanatoare la care lideri politici sa fi discutat despre niste contracte cu niste actionari de la companii", a afirmat Liviu Dragnea.

Amintim ca jurnalistii de la Rise Project au publicat, luni, un nou episod din #TeleormanLeaks.

TeleormanLeaks PSD, la vanatoare: Cum se transeaza bugete, contracte si functii in timp ce sunt ucise sute de animale

In valiza ascunsa in vara lui 2017, chiar inaintea perchezitiilor DNA la Tel Drum, si ajunsa in posesia Rise, au fost gasite si aproximativ 400 de pagini din registrele Asociatiei de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Magurele, fondata de Liviu Dragnea la sfarsitul anilor '90, predata apoi lui Petre Pitis, directorul Tel Drum.

Registrele de vanatoare ale AVPS Turris, obtinute de jurnalisti, inventariaza si cadavrele din padure - 1.128 de animale -, dar si numele celor care le-au masacrat. Sefii Politiei Judetene sau cei de frontiera, primari, functionari, seful spitalului judetean, sotul presedintelui tribunalului, soferi de la parchete, avocati, contabili, oameni de afaceri si chiar si producatorul TVR Cristian Zgabercea apar in catastif, alaturi de nume grele din PSD si sefii Tel Drum.

Printre liderii PSD pe care ii regasim pe liste sunt Nicusor Constantinescu, Paul Stanescu (actual vicepremier si ministru al Dezvoltarii), Marian Oprisan, Marcel Ciolacu, Nicolae Badalau, Gabriel Vlase (actual sef al SIE), Claudiu Manda (presedintele Comisiei de control al SRI), Dumitru Buzatu si multi altii.

Liviu Dragnea a vanat de cel putin 32 de ori la el in judet, in ultimii 9 ani, si de 31 de ori a mers in padure insotit de directorul Tel Drum, Petre Pitis. De patru ori s-a dus si cu Marian Fiscuci. Amintim ca, la inceputul lunii, cand Rise Project a publicat primul episod din Teleorman Leaks, Dragnea a declarat public ca "nu m-am mai vazut cu Petre Pitis de 10-15 ani".

Ultima partida de vanatoare in care Dragnea apare in registre a fost in 2014. Dupa aceea, dosarele penale l-au lasat fara permis de arma.

Citeste si Dragnea, lucrat cu "valiza": Un masacru vanatoresc demonteaza minciuna ca nu s-a vazut cu Petre Pitis de 10-15 ani

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Liviu Dragnea vanatoare Petre Pitis, #Liviu Dragnea vanatoare Tel Drum , #Tel Drum
Comentarii
Poza ueDragnea
ueDragnea
rank 5
Nu dle Dragnea, infractiune este sa ridici minciuna la rang de