Ziare.com

EXCLUSIV DNA acuza ca firma Tel Drum si-ar fi regizat insolventa

de Ionel Stoica
Luni, 05 Februarie 2018, ora 17:14

   

EXCLUSIV DNA acuza ca firma Tel Drum si-ar fi regizat insolventa
Firma Tel Drum a creat aparenta unei stari de insolventa, iar in realitate societatea nu are probleme financiare, acuza DNA. Motivul: firma vrea sa se sustraga de la raspunderea penala in dosarul deschis lui Liviu Dragnea. Pe de alta parte, directorul general al societatii, Petre Pitis, arata ca firma are probleme cu lichiditatile si a avut mai multe incidente la plati.

Tel Drum si-a cerut falimentul. In aceeasi zi in care DNA a anuntat extinderea urmaririi penale

DNA cere Tribunalului Bucuresti sa blocheze insolventa firmei Tel Drum

Tribunalul Bucuresti a blocat pentru 60 de zile procedura de dizolvare sau lichidare a firmei Tel Drum

Tribunalul Teleorman admite insolventa Tel Drum, dupa ce DNA a obtinut blocarea procedurii de lichidare

Ziare.com a studiat dosarul de insolventa a firmei Tel Drum aflat pe rolul Tribunalului Teleorman. Firma a avut in ultimii ani contracte uriase cu statul, cu administratia locala sau finantate din fonduri europene. Surprinzator, pe fondul a doua anchete DNA, actionarii au cerut insolventa.

Firma Tel Drum a fost pusa sub acuzare in dosarul lui Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunuri de 32 de milioane de lei

Dragnea, despre dosarul Tel Drum: Nu am furat nimic, nu am facut nicio infractiune de care sa imi fie frica

Intalnirea de la Tel Drum

Totul incepe pe 6 ianuarie 2018, ora 14:30. Atunci, actionarii Tel Drum s-au intalnit pentru a discuta situatia delicata a companiei. Cel care a facut solicitarea era chiar directorul general al societatii, Petre Pitis, cel care detine in acte 54,006% din actiunile firmei.

La Adunarea Generala au participat si ceilalti actionari: Liviu Lucian Dobrescu (43,999%), Marinela Panaitov (0,665%), Florea Neda (0,665%) si Mirela Costache (0,665%).

Toti actionarii au votat in unanimitate pentru deschiderea procedurii de insolventa, iar de intreaga procedura a fost delegat sa se ocupe Petre Pitis. In aceeasi zi, Pitis a trimis o notificare catre Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili in care anunta intentia de a intra in procedura insolventei.

De ce atata graba?

Pe 17 ianuarie 2018, procurorii DNA au pus firma sub acuzare pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu. Masura a fost luata in dosarul in care liderul PSD este cercetat ca ar fi in spatele societatii. Liviu Dragnea este acuzat in acest caz de grup infractional organizat, fraude europene si abuz in serviciu.

In aceeasi zi, Petre Pitis a trimis o adresa la Tribunalul Teleorman in care cere instantei intrarea in insolventa. El solicita ca administrator judiciar sa fie numita firma Casa de Insolventa Transilvania (CITR) Filiala Ilfov SPRL.

Nu era prima data cand Tel Drum avea probeleme la DNA. Acestea s-au acutizat din decembrie 2017. Pe 12 decembrie 2017, procurorii au pus sechestru asigurator pe suma de 4,1 milioane de lei, intr-un dosar in care Tel Drum era acuzata de fraude europene. Banii au fost opriti intr-un cont bancar pana la finalizarea procesului. Societatea a fost trimisa in judecata in acest caz pe 27 decembrie 2017.

Printre oficialii companiei inculpati erau si reprezentantii companiei: Petre Pitis, Mircea Visan si Florea Neda.

Scrisoarea lui Petre Pitis

Directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, arata in hartiile depuse la Tribunalul Teleorman ca societatea activeaza din 1998. Firma a fost initial regie autonoma, controlata de CJ Teleorman, iar ulterior a fost transformata in societate pe actiuni, principala activitate fiind cea de lucrari de constructii a drumurilor si podurilor.

"Activitatea a decurs bine, insa la data de 20 decembrie 2017 prin Adresa nr. 1***** a Unicredit Bank, ca banca finantatoare a activitatii curente, in urma scandalurilor mediatice referitoare la societate si a instituirii sechetrului asigurator, a decis in mod unilateral rambursarea anticipata cu 10 zile inainte de scandenta, a liniilor de credit si a plafonului de factoring (finantarea facturilor comerciale cu plata la termen-n.red.).

De la acea data, societatea nu mai are lichididati ca sa-si acopere platile si a fost inregistrata in Centrala Incidentelor de Plata majore, ca urmare a lipsei de disponibil, motiv pentru care s-a decis intrarea in procedura generala a insolventei", se arata in cererea de intrare in insolventa, semnata de Petre Pitis.

Restante de 10 milioane de lei

Potrivit directorului general al Tel Drum, firma se afla in incetare de plati, neputand acoperi debitele scadente pe care le inregistreaza la bugetul de stat, asociati, institutii de credit si furnizori, restantele depasind suma de 10.000.000 de lei.

"Astfel, cum se poate observa, starea de insolventa este vadita si caracterizata de lipsa totala a disponibilitatilor banesti, motiv pentru care formulam prezenta cerere", a concluzionat Petre Pitis.

Potrivit datelor prezentate instantei, Tel Drum a avut in 2016 un numar de 696 de salariati. Profitul brut in acel an a fost de 3 milioane de lei, iar cel net de 2,1 milioane de lei. Cifra de afaceri: 223 de milioane de lei.

Dupa ce s-a depus cererea de insolventa, alte doua firme au facut o cerere similara: Aversa Manufacturing, care are creante de recuperat de la Tel Drum in valoare de 4,8 milioane de lei si firma de paza Europrotect Security, care are de recuperat de la Tel Drum suma de 1,2 milioane de lei.

Pe ce s-a pus sechestrul

Pe 25 ianuarie 2018, un politist de la DNA s-a prezentat la sediul Tel Drum din Alexandria. Motivul: pentru a pune sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile ale companiei pana la concurenta sumei de 32,1 milioane de lei, in dosarul in care este implicat si Liviu Dragnea.

Politistul a anuntat conducerea Tel Drum ca a fost pus sechestru asigurator pe trei imobile detinute de Tel Drum: doua in strada Viilor- 5.914 mp si 4.384 mp, pe care se aflau mai multe cladiri ale companiei- ateliere, turnatorie etc si unul pe strada Abatorului- in suprafata de 210.932 mp, pe care se aflau un turn cu apa, bazine cu apa, hale, centrala termica, magazii etc.

Reactia DNA

Pe 25 ianuarie 2018, procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti luarea, pentru o durata de 60 de zile, a masurii preventive constand in interdictia initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice Tel Drum.

Instanta a admis solicitarea DNA. Hotararea nu este motivata. Cererea DNA de la Tribunalul Bucuresti a fost trimisa si la Tribunalul Teleorman, pentru ca judecatorul sindic sa aiba o analiza completa a cazului.

"Exista suspiciunea rezonabila ca aceasta actioneaza cu rea-credinta, in vederea sustragerii de la tragerea la raspundere penala", arata procurorul DNA.

Anchetatorii au analizat cec-uile si biletele la ordin fara acoperire emise de Tel Drum, in baza documentelor emise de BNR. Concluzia, in cazul a 97 de incidente de plata inregistrate, mai mult de 90 dintre instrumentele de plata au fost emise dupa ce Tel Drum cunostea ca exista o solicitare de restituire anticipata si ulterior momentului in care cunoastea ca au fost dispuse masuri preventive.

"Alegerea acestei modalitati de a crea aparenta unei stari de insolventa si care subliniaza lipsa de buna credinta a inculpatului (Tel Drum -n.red.) este evidentiata de faptul ca in perioada anterioara emiterii acestor instrumente de plata, societatea nu a avut alte inscrieri de refuz, ceea ce denota ca reprezentantii acesteia cunosteau modalitatile prin care se putea derula in mod eficient activitatea comerciala, ca in mod intentionat au emis intrumentele dupa ce au luat la cunostinta atat faptul ca s-a dispus o masura asiguratorie, cat si faptul ca unitatea bancara dorea rambursarea anticipata, putand lesne sa intuiasca care vor fi efectele actiunilor de emitere in cascada a instrumentelor de plata", arata DNA.

Aceste instrumente de plata "in mod neobisnuit" au o scadenta cu termen foarte scurt si sunt introduse la plata la cateva zile dupa emitere sau chiar in aceeasi zi.

Uzanta comerciala este de prevedere a unui termen de 30 de zile. In multe cazuri este vorba de sume mici, cateva mii de lei sau zeci de mii de lei, "putandu-se trage concluzia ca unul din aspectele vizate este chiar intrarea in incidenta de plata si nu plata creantelor".

Firme legate de grupul Tel Drum

O parte din societatile care au emis aceste instrumente de plata sunt societati care ar fi controlate de persoane apropiate de firma Tel Drum. Este vorba de persoane fizice care fac parte din grupul infractional organizat din care ar face parte din societatea Tel Drum. DNA da exemplu firmele Proinvest si Megacom Agregate.

In plus, la momentul aplicarii sechestrului pe suma de 4,2 milioane de lei, Tel Drum mai avea in alte conturi disponibilitati de peste 1 milion de lei, bani care ar acoperi de doua ori valoarea totala a incidentelor de plata.

Atrage atentia asupra lichidatorului judiciar

"De asemenea, consideram ca in cauza este relevant pentru pozitia procesuala a inculpatului Tel Drum SA si pentru aprecierea bunei-credinte si faptul ca acesta a propus in mod expres numirea in calitatea de administrator judiciar provizoriu a unei societati, respectiv CITR Filiala Ilfov, ai carei reprezentanti sunt cercetati si trimisi in judecata in legatura cu fraudarea procedurilor de insolventa si lichidare frauduloasa a persoanelor juridice, aspect usor de verificat din surse deschise", mai arata DNA. Dupa cum am aratat, Tribunalul Bucuresti a oprit dizolvarea/lichidarea Tel Drum.

De ce s-a decis intrarea in insolventa

Tribunalul Teleorman a explicat de ce a decis intrarea Tel Drum in insolventa, chiar daca Tribunalul Bucuresti a oprit lichidarea/dizolvarea societatii.

"Masurile asiguratorii dispuse in cadrul procesului penal nu sunt incompatibile cu procedura insolventei. Acesta din urma are scopul de a asigura acoperirea pasivului debitorului ori redresarea activitatii acestuia, printr-o procedura colectiva, in vreme ce masurile asiguratorii penale au scopul de a preveni ascunderea, distrugerea, instrainarea sau sustragerea de la urmarire a bunurilor care pot face obiectil confiscarii speciale sau al confiscarii extinse ori care pot servi la garantarea executarii pedepsei amenzii sau a cheltuielilor judiciare ori a repararii pagubei produse prin infractiune", arata Tribunalul Teleorman.

Instanta mai arata ca, atata timp cat procedura insolventei se deruleaza sub coordonarea unui administrator/lichidator judiciar si sub controlul judecatorului-sindic, nu s-ar putea considera ca aceasta ar putea genera conditii favorabile pentru ascunderea, distrugerea, instrainarea sau sustragerea de la urmarire a unor bunuri ale debitoarei.

"Deschiderea procedurii insolventei nu produce niciun efect asupra masurii asiguratorii dispuse de catre organele de urmarire penala, aceasta urmand a ramane in fiinta pana la ridicarea sa de catre procuror ori instanta penala.

Conturile deja sechestrate raman sechestrate, deschiderea procedurii insolventei avand doar scopul de a crea cadrul necesar fie reorganizarii activitatii debitoarei, fie lichidarii activitatii acesteia, cu luarea in considerare, in conditiile legii si a drepturilor statului ori ale persoanelor vatamate in cadrul procedului penal", mai arata Tribunalul Teleorman.

Bunurile Tel Drum, inventariate

In concluzie, judecatorul sindic a apreciat ca, la momentul formularii cererii de declansare a procedurii generale a insolventei in vederea reorganizarii activitatii, Tel Drum nu detine in conturi sume de bani disponibile pentru a-si achita datoriile exigibile.

Instanta a acordat prioritate solicitarii Tel Drum, in vederea numirii provizorii a administratorului judiciar propus de acesta, societatea CITR Filiala Ilfov. Societatea a fost cea care a propus practicianul in insolventa.

"Nefiind investita in procedura necontencioasa cu solutionarea cererilor creditorilor, instanta nu poate da curs cererilor creditorilor de desemnare a administratorului judiciar propus de fiecare dintre acestia,..., acestia putandu-si exercita optiunea in prima adunare a creditorilor", mai arata Tribunalul Teleorman.

Instanta a pus in vedere societatii CITR Filiala Ilfov ca in 60 de zile de la data sentintei sa inventarieze bunurile Tel Drum. In luna aprilie, creditorii Tel Drum urmeaza sa aiba o prima intalnire. Urmatorul termen din proces a fost stabilit pe 23 mai 2018. Decizia poate fi contestata.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 35109 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
49 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tilhari si Cersetori Comunisti !

Vor sa le platesc eu delapidarea de 30 de milioane !

 

da

=DNA acuza ca firma Tel Drum si-ar fi regizat insolventa=
Incă o victorie a dna-ului. Chiar iși merită banii acești procurori.

 

Intradevar esti un "pirt"!

Te-ai dat mare comic si ai scos un pirt!

Tribunalul Teleorman a explicat a decis intrarea Tel Drum in insolve

Ăștia din Teleorman nu se dezmint...
Cineva, fie că-i DNA, CSM, sau IJ, ar trebui să-i ia la rost pe ăia de la tribunalul Teleorman, fie pentru favorizarea infractorului, fie pentru incompetență.

Firesc! Cum asa, dintr-o data, isi anuntă insolventa?

... Pe cine minte Dragnea?

Cand scapam de Dragnea !

Cum deschid televizorul aud numai de acest individ, care nu numai ca este hot, este si nesuferit.
Oameni buni, Dragnea a...batut palma cu Johanis pentru ca acesta sa obtina al doilea mandat si sa-l lase in pace sa fure ....in continuare cu gasca lui.
Pana cand acest individ Dragnea nu intra la puscarie,. nu va fi pace si liniste in aceasta tara.

Mana

Cand una din companiile lui Dragnea intra pe fir, e sigur ca o groaza de fapte ilicite apar, sau incep sa se deruleze. Are mana proasta jupanul, orice a atins el s-a transformat in motiv de condamnare.

Un documentar interesant

https://www.youtube.com/watch?v=qkD-8qXflN0

Evident avem o insolventa regizata nu una reala !

Sigur, dupa ce vor da banii furati inapoi (si cei de la buget prin contracte cu dedicatie si cei de la UE din fondurile pentru Romania), atunci da, vor da faliment sau vor intra in insolventa ...

da

Toate tunurile pe Teldrum, așa se pare că ați uitat de Microsoft și Eads. Dar ce mai contează, ultimele sunt mizilicuri!

"...a decis in mod unilateral rambursarea anticipata

cu 1o zile inainte de scadenta .De la acea data societatea nu mai are "lichidati"(sic) ca sa-si acopere platile..."
Din scrisoarea lui Petre Pitis,director general al Tel Drum
No,si asta fix la momentul potrivit.
De bancuri proaste suntem satui,dar si de minciuni.Cat despre hotii,ce sa mai vorbim.
Felicitari,domnului Lazar,care ,printr-un comunicat de azi,anunta ca va analiza Institutia prescriptiei raspunderii penale.Accentul pe Microsoft.
Iar of si of pe doamna Andronescu.Ghinion!

Fuga repede la bucatarie si fa un ostropel.

Ca la politica e mai greu. Androneasca nu are fapre prescrise. Nu exista fapta! Of si of cat e de greu!

Du-te dumneata fuga repede !

.

OLAF

Cand Olaf a intrat pe fir pentru recuperarea de catre UE a fondurilor jefuite de TelDrum iata ca vor sa arate ca sunt saraci lipit!
Nici bani de xerox nu mai au!
Vor sa vanda si Ins Belina !!!

 

COANA GIRBOVAN

l-a sfatuit pe Dragnea cum sa scape, diluat!!! Dar, ce sa vezi? A nimerit in cel mai prost moment al sau! Toata Romania este cu ochii pe Teldrum si Belina!!!

 

Cu toate astea

dna n-a reusit sa faca legatura Tel Drum cu Liviu Dragnea. Dar important e doar la imagine, e important sa le dam de lucru procurorilor si comentatorilor, mai ales unuia de i se spune parerea.

Dormi in pace, alde psd prost te face !

Si te scutura la buzunare ...

"hello"-ule, mai cu vana, domnle...

Comentariul dumitale este cam "imprastiat"....ce veri sa zici de fapt?

DNA face politica ..

DNA sa urmeze procedurile legale in aceasta situatie, nu sa posteze basme si povesti...ai o dovada juridica, legala, o mentionezi si te adresezi instantelor, nu bati campii ca politicienii...Nu apar nici Tel Drum, nici Belina, nici ...nimic dar cand esti sanatos la cap ceri ceea si tie ti se cere sau impune...nu vad decat opinia unui procuror de la DNa ca doar nu a fost sedinta pt acest comentariu ...apoi se zice ca datele dintr-un proces sunt, raman neinformabile publicului pana la o hotarare definitiva insa DNA face presiune , atata cetatenii, influienteaza ....curat -murdar...pai daca DNA foloseste mijloace psihotrope, are atitudine politica, cum sa nu turbeze infractorii si sa vrea desfiintarea ...

 

pacifistul...

doamna e o placere sa va citesc comentariile,ati ales perfect acest nick(pacifistul).Intotdeauna scrieti la obiect,sunteti cu adevarat neutra si impartiala.Fara patima,fara ambitii,intotdeauna la obiect.Ar fi perfect daca am putea fi toti ca dvstra,numai ca exista provocari din partea unora,la care unii(ca mine)nu pot rezista si raspund in mod inadecvat.Modul in care scrieti dvstra ,ar trebui sa fie un exemplu pt toti postacii.Cred ca ati fost profesoara in viata de toate zilele (sau inca sunteti) pt ca aveti o usurinta uimitoare in compune comentarii extrem de placute.Mai sunt si altii(altele)care spun ca au lucrat in invatamint dar sunt departe de a scrie cu atata simplitate si acuratete,precum dvstra.Stima !

Multumim ...

De cand ne nastem si pana la ,,depunere" subterana suntem intr-o lupta si o provocare permanenta cu noi insine, cu viata, cu necunoscutul...nu am motive sa fiu incrancenata , am imbatranint invatand zilnic , in mod special de la tineri...oamenii nu realizeaza ca ura, dusmania , stresul, minciuna, incrancenarea impotriva unuia sau altuia omoara pe nesimtite celule nervoase si aduc boala in corpul nostru...vad cum se pandesc aici , cum se dezumanizeaza unii pe altii, cum , daca ar putea ar face asasinat si toate pentru o opinie care nu aduce nimic celui ,,sustinut" ori dezavuat...si nici ,,expresionistilor"...sa comentam, sa ripostam, sa critica dar cu bun simt, zambind, glumind caci nu stai pe net sa te otravesti singur, sa iti creasca tensiunea, sa devii irascibil...din experienta stiu ca raul aduce rau, ca violenta se intoarce ...de ce sa nu critic PSD, PNL, ALDe, PMP, UDMR , USR etc etc atunci cand constat, cred, gandesc si am argumente ca spun bazaconii, ca mint, ca sunt niste neispraviti dar, repet, cu limita si discernamant, nu ca boul in jug ori ca *** pe islaz ...eu zambesc, ma incarc pozitiv , singura la peste sapte decenii, nu vad de ce sa imi ingreunez toamnele mele ...Cand este prea frig , ori bate tare vantul , viscol, stau mai mult pe net dar am si reversul melodiei ,,eu vara nu dorm"...copiii sunt plecati in lumea larga si dupa un timp te cam ,,uita" ca asa e viata si tu , batran si inceput de senilitate , ca asa e , vrei, nu vrei, ai vrea sa fii ce-ai fost si mai mult decat atat, ai vrea sa faca toti ce vrei tu, sa te asculte ca esti mai varstnic etc insa viata are cursul si regulile ei, uita cei dragi uneori cu luna sau lunile sa te contacteze si tu zica ca daca erai ,,ei" sunai zilnic...aiurea , minte de parinte ...daca sti cand sa stai la locul tau, cand sa taci, traiesti linistit cat ai in ,,cont" la Cel De Sus...si pe mine ma revolta ce se intampla azi politic mai ales constatand ca vin mereu altii mult mai nepregatiti decat anteriorii dar daca astia sunt, pana intr-o zi nu ai ce face iar poporul este debusolat datorita secolelor de supunere fata de cotropitori dar si de nesiguranta locului ori a timpului caci multora le-au plecat de langa ei ori un copil in care avea sperante, ori nevasta , ori cineva , oricine ce-i dadea siguranta ...criticam poporul dar nu analizam in profunzime de ce si cine voteaza si accepta magariile si soarta ..de lozinci si eroi e lumea plina dar si cimitirele...sa fim sanatosi sa scriem, sa citim aici dar sa zambim ca ,,vreme trece , vreme vine....dar nu si pt tine....numai bine doresc absolut tuturor ...cu gratitudine, un om...

Daca este doamna (este), de ce nu "Pacifista"?

Doar o intrebare.....

DNA.

Continuati sa "sapati" mai adanc.Deobicei "comorile" se ingroapa adanc.
Asteptam cu interes.....

 

Din nou Dragnea si gasca lui comit greseala de a ne crede prosti!

Tot ce a reusit pana acum este sa demonstreze clar ca Teleormanul este o cloaca pestilentiala in care coruptia a inghitit si justitia!
Greseala mare comisa de Dragnea si gasca lui a fost aceea de a-si infige ghearele in fondurile europene care vor trebui rambursate de statul roman!
Este evident o incercare de faliment fraudulos!Teo

 
 

Mai subtilule cu cap de creta,

profilul unei persoane, se contureaza functie de mediul in care a crescut pana la 5/6 ani, se creioneaza functie de scoala pe care o face pana la 18 ani, se abstractizeaza si se consolideaza dupa aceasta varsta in functie de calificari, daca traieste in rural sau urban, daca lucreaza sau nu, samd...Nu intamplator , in zonele sarace ale Romaniei avem si delicventa si lene si prostie.

 

 

Cu respect:

-chiar suntem prosti...Si acum sa ma contrazica cineva, cum putem scapa de nemernicii din tara, cum sa nu mai avem concursuri trucate pt. ocuparea functiilor de conducere din toate institutiile statului, cum sa avem invatamant si diplome pe merit, sanatate "ca afara", infrastructura, cultura, presa, politie, justitie exact ca in statele nordice? Deci cum altfel , fara opozitie ferma, fara lideri autentici, fara vlaga si fara...
Acum un an, s-au strans la protestul mediatizat pe tot globul, numai in Bucuresti peste 300.000 de persoane, aproape toata populatia cu adevarat activa din capitala. Deci se poate, suntem destui... Alegeti o zi , o ora , si toata lumea asta sa-si lase masinile pe strazi, blocate in mijlocul orasului. Fara blocarea in totalitate a Romaniei, nu mai putem scapa de nenorocitii astia. Niciuna dintre mutrele din politica de astazi nu trb sa se mai regaseasca candva.Altfel noi, cei multi , vom pleca unul cate unul, la *** in praznic.

 

..............................Asta poate Peste,...

...foarte Multe zeci de Cincinale, daca 'cineva' ii va lua de Minuta!!Romanii sint OK cu PSD, daca primesc ceva firimituri!Adevaratii romani Trebuie sa Lupte pentru Scoaterea Inafara Legii al PCR, acum PSD!Altfel toata Romania isi va inghiti limba,Cum tov.Dragnea a Promis de mult!
...Stiu unii romani sa citeasca?pot si intelege?...
viorel ratiu cincinnati ph usa

...chiar suntem prosti...Si acum sa ma Contrazica cineva, Cum putem scapa de Nemernicii din Tara, cum sa Nu mai avem Concursuri Trucate pt. ocuparea Functiilor de Conducere din Toate institutiile statului, cum sa Avem Invatamant si Diplome pe merit, Sanatate "ca afara", Infrastructura, Cultura, Presa, Politie, Justitie exact ca in statele nordice? Deci Cum altfel , fara Opozitie Ferma, fara Lideri autentici, fara Vlaga si fara...
Acum un an, s-au strans la protestul Mediatizat pe tot Globul, numai in Bucuresti peste 300.000 de persoane, Aproape toata populatia cu Adevarat Activa din capitala. Deci Se Poate, suntem Destui... Alegeti O Zi , O Ora , si Toata Lumea Asta sa-si Lase masinile pe strazi, Blocate in Mijlocul orasului. Fara blocarea in totalitate a Romaniei, Nu mai Putem scapa de Nenorocitii astia. Niciuna dintre mutrele din Politica de astazi nu trebuie sa se mai Regaseasca candva.Altfel noi, cei multi,vom Pleca Unul cate Unul, la Dra/cu in praznic....Terente....

...Daca Tara este Nemultumita ar trebui o Greva Generala!Si sa Treaca la lucru PSD=ALDE!Intr-o saptamina PSD-ul nu mai exista!

Te-o, vad ca esti exper(a) in teleorman; le stii pe toatele.

Deci, ajuta-ma si pe mine: iti amintesti de una, Mila, grasa, femeie de moravuri usoare, in Alexandria, in prima jumate a anilor 80? Este intrebare serioasa.

te referi cumva la madam viorica vasilica,pm-ul pa

carmen nu,e trasa prin inel,regina noptilor horror :)

de ce intrebi ?
ti-e dor de nebuniile tineretii ?

Anti psd+alde+udmr

Dragnea.....Dragnea....chiar nu ai de gand savte faci baiat cuminte?
Vezi ca femeia de serviciu care face curat in biroul de la camera nu este din Teleorman.....pai cum ne fu vorba?

 

Femeii de serviciu i se vad co***le si pistoalele.

Rasule! Un noian de umoristi fara talent pe aici.

Dar si prosti...

:-)

Mai tzepesh, da' te-ai inhamat la munca grea, tovarase.

Cum le dovedesti pe toate, domnul meu, cand esti anti-atatea? Nu este obositor, extenuant? cel putin dormi bustean noaptea, dupa atata anti-it toata ziua. Ii mai stiu eu pe niste baieti rai (pe vadim l-ai uitat, sau lista este deja prea lunga), dar, din politete, nu vreau sa adaug la lista dumitale. Tine-o asa, stimabile, dar pazeste si sanatatea.

Corectitudine

Dar dumneata dormi bine noaptea cu constiinta incarcata sau nu ai asa ceva?
Nu m-am inhamat la nici o munca grea caci slujesc adevarul si dreptatea si nu sunt platit ca tine sa mint si sa fac mizerii tovarisci...
Amenintari grave.....esti sigur ca ideile pe care le sustii sunt adevarate si nu te oboseste sa minti si sa minti de dimineata pana seara si sa te amesteci in ceea ce nu te priveste.
Apropos.....cum e vremea la Sankt-Petersburg......visati voi sa furati teritorii cu clima mai blanda....

Citez din magnificul Terente:

''Deci se poate, suntem destui.''
N-ati fost destui sa castigati alegerile.
N-ati fost destui sa daramati primul guvern
N-ati fost destui sa daramati al doilea guvern
Nu sunteti destui sa faceti nimic in afara de galagie platita.
Mergi la vot! Mananca morcovi, telina, si brocoli, poate ti creste potenta si jucaria. Cum sa iti iei numele lui Terente cu ce ai tu?

 

Daca ar fi dupa mine,

celor de teapa si din regnul tau precum C. Stefanescu, Palada, Radulescu , Plescoianu, Nicolae, v-as hrani toata viata numai cu ce-mi recomanzi. Dar cu o conditie: sa fiti cazati la Balaceanca, si neaparat cate un control proctologic saptamanal!

Nu ai raspuns la tema invocata: sunteti destui?

Ai preferat calea injuriilor. In ciuda postarii dumitale, asta spune mai putin despre Subtilul si mai mult, mult mai mult, despre tine, Terente!

Mie nu-mi trebuie hrana specializata, Terente.

Va trebuie voua, pentru putirinta. Cand o sa va strangeti mai multi decat pentru un sotron, la vot zic, schimbati ce vreti voi! Doar prezentati-va. E o conditie sine qua non. Intrebarea mea e: ce o sa alegeti?
P.S. Inceteaza cu incercarile de a fi ironic. Si pentru asta e nevoie de brocoli.

Ce inseamna "exclusiv in rosu", in titlu?

Exclusiv dna acuza, nu si militia sau opera romana? Sau exclusiv ziare stie ca dna acuza...cu alte cuvinte "acuza" nu in fata lumii, ci in fata unui reporter ziare..adica scapat prin prea, pe surse, as cum au "scpat" nenumarate file din dosarele procurorilor, in ultimii, sa zicem 10 ani...?

 

Intrebare ptr Terente 19:24

Daca dumneata chiar crezi ca istoria unei persoane este atit de determinanta pentru profilul ei, esti pregatit sa sustii ca apartanenta la UTC a lui Iohannis i-a determinat caracterul (si profilul)?
....
....
....
mai putin ideologia si mai mult oportunismul.

 

dragnea ....la bulau !

Cand dragnea va fi la...mititica, atunci va scapa tara de acest hot si va fi liniste, iar johanis va vrea sa ia un nou mandat, dar de aceasta data romanii vor zice....pas ! Sa nu uitam ca dragnea si Johanis sunt ...pe felie !

 

Bravo. De maine sa stai in prima banca.

Insa de acum incolo, te rugam sa ridici mana cu doua degete, inainte de a ne spune ce iti doresti dumitale?

Pacifistul ora 17,52: "s-ar zice că datele dintr-un proces sunt,

răman neinformabile publicului pană la o hotărare definitivă insă DNA face presiune". Lucrurile stau invers: procesul penal, ca si cel civil, se desfăsoară in sedintă publică si orice persoană poate asista la sedintele de judecată. Cei interesati, precum ziaristii, pot studia dosarul si obtine fotocopii la arhivă, cu aprobarea presedintelui instantei. In schimb, faza urmăririi penale nu este publică. Insă persoana urmărită penal si avocatul ei au acces la dosar. Procurorul de caz poate restrictiona accesul dacă el ar impiedica buna desfăsurare a urmăririi. Dat find interesul publicului pentru anumite dosare precum cele care privesc pe demnitari, parchetul are obligatia derivand din Constitutie de a face informări publice cu privire la stadiul acestor dosare.

 

etete a regizat.....stia dinainte.....ce dreac.....

......toate-s aranjate cu mult timp in urma.....ce mare brinza ?........noi doar traim un dejaviu.........(sau cum se scrie ?....).....

 

Sulampahar ora 20:27. Sursa articolului de mai sus nu constă in file

"scăpate" de procurorul de caz către ziare.com. Recititi cu atentie aliniatul al doilea al acestui material, unde autorul declară că a studiat acest dosar la arhiva Tribunalului Teleorman, instanta pe al cărui rol se află, după ce a parcurs faza urmăririi penale.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor