Dragnea: Au fost prea multi ani in care prostia a condus Romania

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 17:33
3747 citiri
Dragnea: Au fost prea multi ani in care prostia a condus Romania
Foto: Pro TV

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, la Slatina, ca premierul Victor Ponta a reusit sa faca performanta si Romania are cea mai mare crestere economica din Europa in timpul actualei guvernari.

"Statul roman, institutiile statului roman au nevoie de oameni eficienti. Au fost prea multi ani in care prostia a condus Romania. Si nu a fost bine si este normal ca in functii importante sa fie oameni care sa faca treaba.

Uitati-va ca guvernarea Ponta, de doi ani de zile, a facut ca Romania sa aiba cea mai mare crestere economica din Europa. Victor Ponta, un politician tanar, un premier tanar, a dovedit ca poate sa faca performanta atunci cand toti spuneau ca nu se poate.

A putut sa introduca disciplina financiara, a putut sa inceapa o lupta serioasa cu evaziunea fiscala, au crescut incasarile la buget si sunt domenii importante care au fost descatusate si care incep sa produca plusvaloare", a spus Liviu Dragnea, la Slatina.

Secretul Romaniei pentru cea mai mare crestere economica din UE. Basescu: Masurile foarte dure

El a adaugat ca urmatorii pasi constau in transformarea cresterii economice in dezvoltare si in transformarea dezvoltarii in bunastare pentru fiecare roman.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat duminica, la Slatina, la semnarea unui contract de finantare pentru reabilitarea termica, din fonduri europene, a sase blocuri din municipiu, precum si la inaugurarea unui bazin didactic de inot construit cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii.

Dragnea a vizitat la Slatina si un santier al unei sali de sport polivalente, aflat in prezent in conservare, anuntand ca in aceasta vara lucrarile se vor relua.

#Liviu Dragnea Victor POnta, #Liviu Dragnea crestere economica , #vicepremier