Dragnea: Luni discut cu Ponta despre postarea pe Facebook

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 08:16
2948 citiri
Dragnea: Luni discut cu Ponta despre postarea pe Facebook
Foto: Digi 24

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, ca luni urmeaza sa discute cu premierul Victor Ponta despre declaratia facuta saptamana trecuta pe Facebook, in care a spus ca dupa prezidentiale lasa locul tinerilor in politica.

Liviu Dragnea a explicat la Digi 24 ca el a inteles din aceasta declaratie ca Ponta vrea sa se "retraga" la Palatul Cotroceni.

"Nu m-a surprins acest mesaj. Eu nu folosesc Facebook. Eu cred ca sunt transparent, nu e nevoie de un alt canal. Maine (luni - n.red.) o sa am o discutie cu presedintele partidului. E afirmatia unui om normal, a unui om care vrea sa aiba o viata mai apropiata de familie. Este o dorinta fireasca si ar trebui toti sa ne gandim la lucrul asta", a afirmat Dragnea.

Acesta a precizat ca un premier munceste mult mai mult decat un presedinte si ca cel din urma are mai mult timp pentru familie.

Ponta, despre anuntul de pe Facebook ca s-ar retrage din politica: Eram sigur ca...

"Faptul ca presedintele Romaniei ar avea timp mai mult pentru familie este adevarat. Sa stiti ca premierul are mult mai mult de lucru decat presedintele. Este foarte greu ca prim ministru sa ai un program regulat de la 9 la 4 dupa-amiaza. Se lucreaza pana noaptea tarziu. Eu asa am citit (ca se retrage la Palatul Cotroceni - n.red.). Nu are de gand sa se retraga din politica", a adaugat Dragnea.

Vicepremierul a reiterat ideea ca decizia finala referitoare la alegerile prezidentiale se va lua dupa alegerile europarlamentare, dar a explicat si ceea ce isi doresc romanii de la noul presedinte.

"Cred ca dupa zece ani de Traian Basescu isi doresc un presedinte care sa fie mediator. Asa cred, ca tot vorbesc cu oamenii. In general, ar vrea mai putina tensiune, ura, rautate ca deja simt si ei. Nu este sanatos. Cred ca mare parte din populatie asta ar vrea", a spus Dragnea.

Mai mult, sustine acesta, Victor Ponta ar fi un candidat excelent, intrunind cele mai multe dintre aceste calitati.

"Victor Ponta intruneste cea mai mare parte din calitatile pe care si le-ar dori romanii sa le vada la presedinte. Asa cred eu, stand cu el de patru ani de zile foarte mult timp. Practic am stat unul cu altul mai mult decat am stat cu propriile familii, din pacate. Apropo si de declaratia lui.

Este tanar, un om cu ganduri si abordari foarte sanatoase, un om care invata foarte mult. A invatat foarte mult economie, administratie, un om loial, un om cu un caracter foarte puternic, un om de echipa Si mai are o calitate foarte rara, din pacate: isi respecta cuvantul dat. Indiferent de ce situatie si in politica, si cu prietenii", a adauagat Dragnea.

Victor Ponta a scris saptamana trecuta pe pagina sa de Facebook ca din noiembrie ar vrea sa lase loc tinerilor in politica.

"In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani.

Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea", a notat premierul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Dragnea discutie Ponta retragere, #Ponta retragere politica, #Dragnea retragere politica Ponta, #Ponta Facebook retragere politica , #vicepremier