Dragnea spune ca nu vom avea al 4-lea premier in 3 ani: Nu facem pereche Viorica Dancila - Tudorel Toader

Joi, 11 Aprilie 2019, ora 22:11
8042 citiri
Dragnea spune ca nu vom avea al 4-lea premier in 3 ani: Nu facem pereche Viorica Dancila - Tudorel Toader
Foto: captura video/Antena3

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca e foarte suparat pe Tudorel Toader pentru ca nu a livrat ce a promis: ordonantele pe Justitie, insa remanierea e in mainile Viorica Dancila. Cu toate ca premierul nu da semne ca va renunta la Toader, Dragnea spune ca nu o baga in aceeasi oala cu ministrul Justitiei si ca nu va da jos si al 3-lea premier pus tot de el.

"Nu pot sa ma prefac. Totusi, conduc cel mai mare partid din Romania, am avut niste rezultate mari. Ma doare si pe mine si pe toti colegii mei ca in loc sa spunem si sa aratam ce facem, ce-am spus am facut, in fiecare zi si eu pe la Parlament, si ieri in mijlocul solarului, colegii dvs. din presa ma intrebau de Toader, de ordonante... O sa se ofileasca vrejurile de rosii daca tot vorbim de dl Toader", a raspuns Dragnea, la Antena3, intrebat de parerea pe care o are de ministrul Justitiei.

Intrebat daca si Toader se vestejeste, Dragnea a spus ca "in partid nu pot sa spun acum ca dl Toader mai are sustinerea pe care a avut-o. Exista aceasta suparare mare. Vorbesc cu colegii primari din Giurgiu si asta e cea mai mare suparare: atata scandal, tipa si aia de la Bruxelles, si oamenii de aici din Romania. Bine... pe astia de aici nici nu-i mai iau in seama, ma refer la oamenii politici, nu la cetateni".

Cum Toader inca e in Guvern si Viorica Dancila nu da semne ca vrea sa se desparta de ministrul Justitiei, Dragnea a fost intrebat si daca relatia cu aceasta s-a racit.

"Relatia e buna, e mereu plecata si nu mai e acelasi timp de discutii, dar e buna. Nu facem pereche relatia cu Viorica Dancila si cu Tudorel Toader", a spus seful PSD.

Intrebat daca vom avea inca un Guvern PSD-ALDE dat jos de PSD-ALDE, Dragnea a spus ca nu: "Nu vad de ce sa existe (si al patrulea premier, n.red.) ".

#Dragnea Dancila demisa PSD, #Dragnea Toader remaniere OUG justitie , #Viorica Dancila