Tabloul lui Dragnea a fost inlocuit cu al lui Dancila la PSD Constanta. Felix Stroe o compara cu Hristos

Vineri, 27 Septembrie 2019, ora 17:10
7967 citiri
Tabloul lui Dragnea a fost inlocuit cu al lui Dancila la PSD Constanta. Felix Stroe o compara cu Hristos

Tabloul lui Liviu Dragnea din sediul PSD Constanta a fost inlocuit cu unul cu Viorica Dancila, dupa cum au remarcat jurnalistii care participau, vineri, la o conferinta de presa organizata de Felix Stroe.

Presedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, Felix Stroe, a explicat inlocuirea tabloului spunand ca este vorba despre cultura institutionala si, in aceeasi logica, el considera ca in fiecare sala de clasa ar trebui sa fie portretul presedintelui Romaniei, mentionand ca acest lucru nu tine de politica.

De asemenea, el crede ca in fiecare institutie publica din tara trebuie sa fie stema si drapelul Romaniei.

"In fiecare sediu judetean de partid, fie ca este PNL, PSD, PMP este cultura institutionala sa fie portretul presedintelui. Noi ni l-am ales la congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxa este Iisus Hristos, la biserica musulmana este altcineva, la budisti e Buddha. La noi la PSD presedintele ales de congres este...a fost domnul Dragnea, a fost alt congres si a ales pe doamna Viorica Dancila. (...) De ce este obedienta? De ce este altceva? Statutul PSD este al nostru si pentru noi este obligatoriu, presedintele este ales de congres si trebuie sa stie fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e presedinte", a explicat Felix Stroe.

El a precizat ca este vorba de cultura institutionala si nu de obedienta.

"Vorbim de cultura institutionala, nu de obedienta. Si dati-ne voie ca la PSD in sediul judetean sa fie portretul presedintelui ales de Congres. Noua nu ne este rusine la PSD cu doamna presedinte Viorica Dancila", a precizat Stroe.

Presedintele PSD Constanta crede ca in fiecare clasa trebuie sa se afle portretul presedintelui Romaniei si in fiecare institutie publica sa fie stema si drapelul tarii.

"Daca vreti parerea mea si nu cred ca gresesc, in fiecare sala de clasa, aula universitara, trebuie sa fie portretul presedintelui Romaniei. Nu discutam de Iohannis, de Ion Iliescu, nu discutam de politica. Este cultura institutionala.

Ne e rusine cu drapelul Romaniei? In fiecare institutie oficiala trebuie sa fie stema tarii, ca este institutia oficiala a statului roman, nu ma refer la firmele private. (...) Ne e rusine cu stema statului roman si cu drapelul Romaniei? La americani nu le e rusine?", a mai afirmat Felix Stroe.

Citeste si:
Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală și a ajuns la poliție
Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală și a ajuns la poliție
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a provocat, duminică dimineață, o tamponare ușoară și a mers să raporteze accidentul la Brigada Rutieră Buucrești. Potrivit...
Cum a deturnat Băsescu un primar PSD care bătuse palma cu Tăriceanu: „M-a chemat la Neptun și am dormit în patul Elenei Ceaușescu”
Cum a deturnat Băsescu un primar PSD care bătuse palma cu Tăriceanu: „M-a chemat la Neptun și am dormit în patul Elenei Ceaușescu”
Scriitorul Mircea Dinescu a povestit, în emisiunea Insider politic, difuzată de Prima TV, că a intermediat transferul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, de la PSD la PNL. Însă...
Comentarii