USR începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului PNL din Mogoșoaia. „Se cred faraoni să facă ce vor ei”
Liviu-Ionut Mosteanu / Stiri Liviu-Ionut Mosteanu
Purtătorul de cuvânt al USR Ionuţ Moşteanu a declarat luni, 14 februarie, că de sâmbătă partidul va începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului liberal din Mogoşoaia, Paul Precup. El a adăugat că edilul se crede un „faraon” şi face ce vrea el. „Sâmbătă vom începe strângerea de semnături pentru ...
Lider USR, după votul liberalilor: „În locul reformelor, PNL a ales hoția alături de PSD”
Marti, 09 Noiembrie 2021, ora 00:06 - Lider USR, după votul liberalilor: „În locul reformelor, PNL a ales hoția alături de PSD”
Liviu-Ionut Mosteanu / Stiri Liviu-Ionut Mosteanu
O primă reație din partea USR cu privire la votul BPN al PNL privind începerea negocierilor cu PSD a venit din partea purtătorului de cuvânt al partidului, Ionuț Moșteanu. Acesta a susținut...
Moșteanu (USR), ironii la adresa PNL: „Ultima dată când liberalii au vrut să stea de vorbă cu fiecare parlamentar, unul din ei a ajuns la DNA”
Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 21:57 - Moșteanu (USR), ironii la adresa PNL: „Ultima dată când liberalii au vrut să stea de vorbă cu fiecare parlamentar, unul din ei a ajuns la DNA”
Liviu-Ionut Mosteanu / Stiri Liviu-Ionut Mosteanu
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, reafirmă decizia partidului său de a nu vota un guvern minoritar al PNL şi UDMR, susţinând că este nevoie de "un guvern cu o majoritate...
USR spune că nu votează guvernul Ciucă. „Nu va fi votat nici de toţi parlamentarii PNL. Dacă va trece, va fi cu voturile PSD”
Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 18:22 - USR spune că nu votează guvernul Ciucă. „Nu va fi votat nici de toţi parlamentarii PNL. Dacă va trece, va fi cu voturile PSD”
Liviu-Ionut Mosteanu / Stiri Liviu-Ionut Mosteanu
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuş Moşteanu a anunţat, vineri, că USR nu va vota Guvernul Nicolae Ciucă, el precizând că singura şansă ca acest guvern să treacă este cu susţinerea PSD...
Moșteanu, despre refacerea coaliției cu liberalii: „USR nu a primit nicio invitație. PNL trebuie să decidă că nu mai negociază cu PSD”
Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 17:12 - Moșteanu, despre refacerea coaliției cu liberalii: „USR nu a primit nicio invitație. PNL trebuie să decidă că nu mai negociază cu PSD”
Liviu-Ionut Mosteanu / Stiri Liviu-Ionut Mosteanu
Purtătorul de cuvânt al USR Ionuţ Moşteanu a declarat miercuri, 27 octombrie, că USR e pregătit să negocieze cu PNL refacerea coaliției de guvernare însă subliniază că liberalii trebuie...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Liviu-Ionut Mosteanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Liviu-ionut Mosteanu
Liviu-ionut Mosteanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Liviu-Ionut Mosteanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.