Liviu Pop, huiduit la protestul de la Oltchim

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 13:12
1765 citiri
Liviu Pop, huiduit la protestul de la Oltchim
Foto: Ziua Veche

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a fost huiduit, miercuri, de angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care protesteaza in apropierea fabricii.

Aproape 300 de angajati de la Oltchim protesteaza, joi dimineata, in fata pavilionului administrativ al combinatului, cerand plata salariilor restante.

Angajatii spun ca nu au primit de doua luni salariile.

Sapte dintre sindicalistii care au intrat miercuri in greva foamei continua aceasta forma de protest. Ei au stat in cursul noptii in corturi, in fata pavilionului central.

Protestul de la Oltchim continua - 300 de angajati cer salariile restante

Si miercuri, aproximativ 200 de angajati s-au strans in fata pavilionului administrativ al combinatului, cerand demisia liderului de sindicat Mihai Diculoiu.

Protestele la Oltchim au inceput in urma cu o saptamana, cand societatea a decis oprirea definitiva a procesului de productie din cauza datoriilor catre distribuitorul de energie electrica. Electrica a trimis combinatului o somatie, anuntand ca din data de 15 septembrie va opri furnizarea energiei electrice.

Mai multi angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat, miercuri, ca au intrat in greva foamei, fiind nemultumiti ca nu si-au primit salariile restante pe ultimele doua luni si afirmand, totodata, ca au recurs la acest gest pentru a-l forta pe liderul de sindicat Mihai Diculoiu sa-si dea demisia.

Opt angajati ai Oltchim au intrat in greva foamei

O delegatie a salariatilor s-a intalnit cu managerul interimar al combinatului, Radu Olaru, fost director economic al societatii, insa discutiile nu s-au incheiat cu un rezultat concret.

Peste 200 de angajati s-au strans si miercuri in fata pavilionului administrativ al combinatului, cerand demisia liderului de sindicat Mihai Diculoiu.

S.R.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Liviu Pop huiduit protest Oltchim, #Liviu Pop ministru huiduit, #Liviu Pop huiduieli Oltchim , #ministru delegat pentru Dialog social