Pop pastreaza "Scoala altfel"

Joi, 07 Iunie 2012, ora 22:34
2097 citiri
Pop pastreaza "Scoala altfel"
Foto: Arhiva

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat, joi, ca proiectul "Scoala Altfel" trebuie pastrat, dar poate fi regandit, imbunatatit si reasezat pe calendarul anului scolar.

"Proiectul 'Scoala altfel', lansat in 2011, este un program indraznet care trebuie adaptat, imbunatatit, regandit. Poate o reasezare pe calendarul anului scolar ar fi o prioritate pentru Ministerul Educatiei", a spus Liviu Pop, inaintea festivitatii de premiere a castigatorilor concursurilor "Scoala Europeana" si "O activitate de succes in Saptamana Scoala Altfel!".

Ministrul Liviu Pop a adaugat ca proiectele "Scoala Europeana" si "Scoala Altfel" trebuie continuate.

La randul ei, Liliana Preoteasa, director general la Ministerul Educatiei, a declarat ca "Scoala Altfel" a fost un succes, in pofida unor reactii contradictorii de la lansarea proiectului.

Liliana Preoteasa a spus ca proiectul poate fi imbunatatit, precizand ca acesta a promovat competitia intre scoli intr-un mod prietenos, creandu-se o comuniune scolara.

In cadrul proiectului "Scoala Altfel" au fost 271 de activitati, cele mai multe, respectiv 34, pe domenii artistice, cetatenesti, dar si din domeniul sportiv, educatie pentru sanatate si chiar domeniul tehnic, a mai spus Liliana Preoteasa.

In saptamana 2-6 aprilie, Ministerul Educatiei a organizat anul acesta, in premiera, programul "Scoala Altfel" pentru invatamantul preuniversitar. Programul a fost dedicat activitatilor educative extracuriculare si extrascolare, principalul obiectiv fiind implicarea elevilor si a profesorilor in activitati de educatie non-formala, care sa puna in valoare talentele, preocuparile extrascolare si competentele elevilor, in domenii cat mai diverse si interesante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pop Scoala Altfel, #Pop ministru Educatie , #ministrul Educatiei