Liviu Negoita: Ma intereseaza prea putin daca e socata Monica Macovei

Luni, 17 Iunie 2013, ora 13:09
2434 citiri
Liviu Negoita: Ma intereseaza prea putin daca e socata Monica Macovei

Prim-vicepresedintele PDL Liviu Negoita a declarat, luni, intrebat in legatura cu afirmatiile Monicai Macovei referitoare la declaratia lui Vasile Blaga din China, ca il intereseaza prea putin daca aceasta este socata.

"Ma intereseaza prea putin daca e socata Monica Macovei si ce cere Monica Macovei", a precizat Liviu Negoita, inainte de sedinta BPN, intrebat in legatura cu faptul ca Monica Macovei s-a aratat socata de declaratiile lui Vasile Blaga din China, potrivit carora impartaseste aceleasi valori cu Partidul Comunist Chinez.

Negoita nu a vrut sa comenteze afirmatiile lui Vasile Blaga din China, aratand ca sunt lucruri mai importante de discutat, cum ar fi Constitutia si regionalizarea.

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a refuzat si ea sa comenteze aceste declaratii ale lui Vasile Blaga.

"Nu am eu ce sa comentez, cert e ca chinezii pot fi un model economic", a spus Turcan.

De altfel, mai multi lideri ai PDL nu au vrut sa comenteze acest subiect.

Macovei cere BPN sa explice gafa lui Blaga privind valorile comune cu China

Europarlamentarul Monica Macovei considera "incredibila si socanta" declaratia liderului PDL Vasile Blaga cu privire la impartatirea acelorasi valori cu Partidul Comunist Chinez si ii cere sa precizeze daca se simte mai bine alaturi de doctrina comunista.

"Declaratia domnului presedinte Vasile Blaga a fost incredibila si socanta pentru ca vine de la un lider care se pretinde de dreapta si, daca se simte mai bine alaturi de doctrina comunista, atunci as vrea sa ne-o spuna clar tuturor, si celor din partid si intregii tari, sa stim exact", a spus Macovei.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, aflat intr-o vizita in China impreuna cu alti lideri ai partidului, a precizat ca Partidul Comunist Chinez impartaseste aceleasi valori cu democrat-liberalii in tot ceea ce inseamna constructia unui partid.

"Am dorit sa impartasim din experienta vasta a Partidului Comunist Chinez, care imi dau seama ca este intr-o permanenta reconstructie. Incredibil, dar colegii nostri chinezi, practic, si asta ma bucura, impartasesc aceleasi valori cu noi in tot ceea ce inseamna constructia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii in partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizatiilor, cat si a modului in care te raportezi la cetatean", a afirmat Blaga, potrivit site-ului in limba romana al postului chinez.

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...