Alegeri locale 2012 Liviu Negoita: Campania electorala a fost violenta

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 12:45
2013 citiri

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, care candideaza pentru un nou mandat din partea PDL, si-a exprimat votul duminica, la o sectie de votare de la Scoala nr. 81, el acuzand violenta campaniei electorale incheiate.

"Foarte dura, cu multe mizerii, minciuni, neadevaruri, o violenta cu care locuitorii Sectorului 3 nu s-au mai confruntat pana acum", a caracterizat el campania electorala.

Democrat-liberalul si-a exprimat optimismul pentru rezultatul alegerilor si i-a invitat pe locuitorii Sectorului 3 la urne.

"Eu cred ca aceasta viata pe care ei au dus-o si o duc de opt ani in Sectorul 3 nu poate fi tulburata de oameni care vin sa arunce cu mizerii in viata lor, in viata mea, intr-o normalitate de fapt pentru ca pana la urma cei care veneau sa ma atace pe mine nu ma atacau pe mine, atacau de fapt o normalitate. Transmit cele mai bune ganduri locuitorilor Sectorului 3 si ii rog pe cei mai multi dintre ei sa vina sa-si exercite dreptul de vot", a mai spus candidatul PDL pentru functia de primar al Sectorului 3.

Intrebat daca il dezavantajeaza coincidenta de nume cu unul dintre contracandidatii sai, social-democratul Robert Negoita, Liviu Negoita a spus ca nu crede neaparat ca va fi influentat votul de o eventuala confuzie.

"Nu cred neaparat, pentru ca cetatenii in ultima perioada eu cred ca au inteles despre ce este vorba si stiu ei sa faca diferenta", a spus primarul in exercitiu.

Alegeri Locale 2012

Alegeri locale 2012 - Urmareste minut cu minut

Alegeri Bucuresti 2012

Romanii cu drept de vot isi aleg primarii, consilierii locali, judeteni si presedintii de CJ. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07:00 si se vor inchide la 21:00.

Noutatea acestui scrutin o constituie alegerea dintr-un singur tur a primarilor si singura exceptie, pentru ca alegatorii sa fie chemati din nou la urne, este situatia in care doi candidati vor obtine acelasi scor. In acest caz, vor fi organizate din nou alegeri pe 24 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Negoita vot, #Negoita alegeri 2012, #alegeri locale Bucuresti , #primar sector 3