Candidatii care spera sa castige Sectorul 3 se roaga la Zeus

Luni, 24 Martie 2008, ora 08:52
5304 citiri
Candidatii care spera sa castige Sectorul 3 se roaga la Zeus

Un director din Ministerul Transporturilor, un profesor de la Politehnica si un avocat vor sa-i ia scaunul lui Liviu Negoita, primarul sectorului 3, desi sondajele ii inghesuie laolalta intr-un con de maximum 16% intentii de vot, anunta Evenimentul zilei in editia online de luni.

"Suntem datori, ca partid, sa emanam un candidat, desi sondajele sunt devastatoare, insa asteptam sa se decida Zeus (porecla atribuita presedintelui Basescu - n. red.), poate-l muta pe Negoita la Capitala, ca sa mai respiram si noi", a declarat Mircea Ceopraga, seful PNL sector 3.

De departe cel mai bine administrat din Capitala, sectorul 3 va avea parte de o campanie atipica, majoritatea electoratului fiind deja de partea actualului primar Liviu Negoita, cel putin in sondaje.

Daca el nu va fi trimis la Capitala de Zeus, contracandidatii lui isi vor cheltui banii degeaba pe campanie. In timp ce concurenta asuda in pregatirea proiectelor sau in strangerea documentelor compromita toare, titularul isi vede relaxat de mandat.

"Ii las sa vorbeasca singuri. Prin ceea ce am facut aici, la sectorul 3, nici nu trebuie sa ma prezint foarte mult in campanie, pentru ca faptele vorbesc de la sine. Am tot respectul pentru contracandidatii seriosi, si sper ca spusele mele sa nu para o infatuare.

Dar inca de cand am primit primul mandat am anuntat ca imi doresc sa mai candidez inca o data aici, deci nici nu se pune problema sa ma duc la Capitala", afirma Liviu Negoita.

Liberalul Mihai Comanescu (foto), director la o companie din subordinea Ministerului Transporturilor, consilier timp de opt ani in Consiliul Local al Sectorului 3, va avea in lupta cu Negoita si un motiv personal: "A fost proprietarul unei terase din parcul IOR, Brown Sugar, demolata de Negoita", il prezinta seful sau pe linie de partid, Mircea Ceopraga.

Comanescu are si mai multe promisiuni pentru locuitorii care vor dori sa-l aleaga: parcaje supraterane, sensuri unice, un bloc de locuinte fix in rondul din Piata Alba Iulia si... refacerea teraselor din parcuri.

Victor Adar este profesor de geometrie descriptiva la Politehnica si consilier general in ultimii patru ani, initial din partea PRM, acum de la PC. El recunoaste ca n-are deocamdata niciun program in legatura cu sectorul 3, unde partidul l-a indemnat sa candideze, dar, meticulos ca orice matematician, a inceput deja sa faca cercetari.

Avocatul Doru Giugula s-a remarcat mai intai in mandatul 2000 - 2004, dandu-i replici primarului Basescu in razboiul acestuia cu Consiliul General. Giugula exprima gandurile frumoase ale PSD la adresa "marinarului", iar Basescu ii raspundea ca nu discuta cu "securistii". Consilierul a recunoscut ca a fost ofiter in USLA, nu si turnator, asa cum a zis CNSAS.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#candidati, #castige, #sectorul 3, #se roaga, #Zeus , #primar sector 3