Liviu Negoita investeste in trandafiri si arbori de lux la suprapret

Luni, 07 Februarie 2011, ora 08:10
2635 citiri
Liviu Negoita investeste in trandafiri si arbori de lux la suprapret
Foto: liviunegoita.ro

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, va cumpara trandafiri si arbori de lux, pentru a se asorta cu bancile si cosurile de gunoi din lemn nobil din aceasta zona, insa pretul platit pe aceste planete este mult mai mare fata de pretul pietei.

Nu se stie numarul exact al plantelor, insa pretul unui arbore este chiar de zece ori mai mare decat pretul pietei, informeaza Puterea.

Alina Socobeanu, sefa investitiilor si achizitiilor din Primaria Sectorului 3, una dintre apropiatele primarului Liviu Negoita, sustine ca nu stie de cate plante este vorba, desi ea a semnat raportul de achizitii.

"Nu stiu cati trandafiri vor fi achizitionati pentru ca nu este de competenta mea", a declarat Socobeanu.

De asemenea, in loc ca pentru un mesteacan clasic sa se plateasca 15 lei pe bucata, cat este in mod normal, Primaria Sectorului 3 plateste 500 de lei, fara TVA.

Reprezentantii unei firme de horticultura au declarat ca trandafirii la ghiveci costa aproximativ 5 lei bucata.

"Thea Hibrida si Heidetraum Roses sunt doua tipuri de trandafiri pitici, se pot tine in casa sau in gradina. Ambele soiuri de trandafiri costa aproximativ 5 lei. Chamaecyparis Lawsoniana Columnaris este celebrul arbust numit chiparos, care se aseamana cu tuia. Acest arbust are o culoare verde argintie, trebuie udat mai des. Pretul acestui arbust este cuprins intre 25 si 30 de lei, in functie de marime", a declarat reprezentantul firmei, mentionand ca mesteacanul argintiu costa 15 lei bucata.

"Nu trebuie sa stie consilierii cati trandafiri sau cati arbori vor fi cumparati. Nu asta este important. Important este pretul pe bucata, care este cel mai bun de pe piata. E treaba noastra cati trandafiri cumparam. Putem cumpara 5.000 sau putem cumpara 50.000. Abia s-a terminat iarna. Nu se stie inca de cati avem nevoie. In functie de necesitati, vom cumpara trandafiri sau arbusti", a declarat viceprimarul sectorului 3, Ion Victor Tartacuta, intrebat fiind de ce consilierii locali trebuie sa semneze ceva fara sa primeasca toate informatiile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Negoita primar, #Liviu Negoita achizitii , #primar sector 3