Panourile electorale, samanta de scandal intre Giugula si Negoita

Luni, 05 Mai 2008, ora 17:20
2374 citiri
Panourile electorale, samanta de scandal intre Giugula si Negoita

Giugula si Negoita nu au loc unul de altul in campania electorala. Candidatul PD-L la primaria Sector 3, Liviu Negoita, trebuie sa isi mute panourile electorale dupa ce candidatul PSD la acelasi sector, Doru Giugula, a contestat la Biroul Electoral Municipal (BEM) pozitionarea acestora, informeaza Evenimentul Zilei in pagina electronica.

"In fapt, pe raza sectorului 3, s-au amplasat panouri de afisaj electoral in locuri unde nu pot fi accesate de catre reprezentantii partidelor politice ce doresc sa afiseze materiale electorale, datorita faptului ca ele sunt amplasate pe spatiile verzi, cat si in scuarurile dintre benzile de circulatie de pe bulevardele cu trafic cu circulatie intensa, asa cum se poate observa in fotografiile anexate (Str. Baba Novac, Bd. Camil Ressu, Bd. Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady)", se arata in contestatia PSD sector 3, aprobata de BEM.

"Aceste panouri electorale sunt pazite de politia comunitara care-i amendeaza pe cei care incercand sa ajunga la aceste panouri electorale calca pe spatiul verde sau traverseaza strada prin locuri nepermise. Prin urmare, se incalca accesul liber pentru reprezentantii partidelor politice la panourile de afisaj electoral, ingradindu-se posibilitatea de informare a electoratului despre candidati si ofertele acestora", se mai arata in contestatia social-democratilor.

Potrivit lui Doru Giugula, contestatiile depuse au fost acceptate de BEM, iar Liviu Negoita va trebui sa isi mute panourile electorale. "Am obtinut prima victorie impotriva lui Negoita", a subliniat mandru Giugula.

"Prin aplicarea Legii privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi din zonele urbane nr.24/2007 ce prevede amenzi ce pot ajunge la suma de 10.000 de lei celor care calca pe spatiile verzi, Liviu Negoita, abuzeaza din nou de functia sa de primar si a decis de unul singur in autosuficienta sa de a termina cu campania electorala si a confisca definitiv voturile cetatenilor sectorului 3", se arata intr-un comunicat al organizatiei PSD sector 3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#campanie, #electoral, #scandal, #Liviu Negoita, #panouri, #Doru Giugula , #primar sector 3