Prigoana, candidatul PD-L la sectorul 5?

Miercuri, 19 Martie 2008, ora 12:00
3486 citiri
Prigoana, candidatul PD-L la sectorul 5?

Candidatul PD-L la Primaria Capitalei ar putea fi stabilit in acest weekend, intr-un cadru specific partidului, la o petrecere. Surse din conducerea PD-L, citate de Gandul, sustin ca decizia ar putea fi luata la petrecerea organizata de primarul sectorului 3 Liviu Negoita (unul dintre favoritii partidului la postul de edil-sef), cu ocazia zilei sale de nastere.

Potrivit surselor, discutia ar putea fi hotaratoare, deoarece la ziua lui Negoita vor participa toti liderii partidului si presedintele Traian Basescu. Sarbatoritul este dat de sondajele PD-L ca fiind persoana care ar putea castiga fara emotii fotoliul de primar general, dar acesta se incapataneaza sa refuze aceasta "onoare".

In aceasta situatie, singur posibil candidat cu sanse de a pastra Primaria Bucurestilor in portofoliul democrat-liberalilor este secretarul general Vasile Blaga. In partid se vorbeste de faptul ca, in proportie de 80 la suta, Blaga va fi candidatul PD-L. Mai mult, acesta a avut discutii preliminare pentru a-si face echipa de campanie, precum si pe cea alaturi de care ar putea sa candideze.

Sursele mai sustin ca actualul viceprimar Razvan Murgeanu ar putea candida in tandem cu Blaga.

Daca la sefia Capitalei PD-L nu are inca un candidat definitiv, in sectoare s-au facut deja unele calcule. La Primaria Sectorului 1 ar urma sa fie propulsat fostul primar pesedist, Vasile Gherasim.

O alta tema intens dezbatuta in aceste zile de catre liberal-democrati este numele persoanei pe care o vor promova la sectorul 5. O surpriza, dupa unii, avand in vedere ca, tot mai multe voci il indica drept favorit pentru aceasta postura pe afaceristul Silviu Prigoana, apropiat al unor lideri PD-L.

Intr-un sondaj CSOP comandat de PD-L, Silviu Prigoana era plasat printre candidatii cu mari sanse de castig la Primaria Sectorului 5. Intr-o alta cercetare facuta pentru partid de catre CURS, afaceristul avea in jur de 15 procente, cu potential de crestere. Prigoana fusese insa masurat in cele doua sondaje in calitate de independent.

Eveniment Quarterly Report

Adrian Porumboiu, despre măsurile fiscale pregătite de guvernul Ciolacu: ”Domnul prim-ministru face pe croitoraşul cel viteaz”
Adrian Porumboiu, despre măsurile fiscale pregătite de guvernul Ciolacu: ”Domnul prim-ministru face pe croitoraşul cel viteaz”
Adrian Porumboiu, om de afaceri cu investiţii în domeniul agricol, susţine că eliminarea facilităţilor pentru angajaţii din construcţii şi din agricultură va provoca un nou exod al...
Paul Stănescu, întrebat despre prinderea în flagrant cu șpagă a colegului Dumitru Buzatu: "Nu îmi venea să cred! Asta e!"
Paul Stănescu, întrebat despre prinderea în flagrant cu șpagă a colegului Dumitru Buzatu: "Nu îmi venea să cred! Asta e!"
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă, întrebat ce părere are despre prinderea în flagrant a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, în timp ce primea mită...
#Prigoana, #PDL, #primarie, #sectorul 5 , #primar sector 3