Ziare.com

Alte trei nume de premier: Stanisoara, Maior sau Negoita

Luni, 08 Decembrie 2008, ora 12:12

   

Alte trei nume de premier: Stanisoara, Maior sau Negoita
Mihai Stanisoara, George Maior si Liviu Negoita sunt trei nume din lista posibililor premieri in cazul in care PD-L si PSD ajung la o intelegere pentru formarea unui guvern.

Daca conducerea social-democratilor ia o decizie privind intrarea la guvernare, premierul ar putea fi anuntat de presedintele Traian Basescu chiar luni, au declarat surse din PSD pentru Evenimentul Zilei.

In caz contrar anuntul s-ar putea amana cu o zi, adica pana marti. Mihai Stanisoara (foto) este senator PD-L, ales in judetul Mehedinti si consilier prezidential pe probleme de securitate.

George Maior este directorul SRI, functie pe ocupa de mai bine de doi ani. Liviu Negoita, primarul PD-L al sectorului 3 al Capitalei, este cel de-al treilea nume al listei scurte de premieri.

Numele celor trei s-au discutat in intalnirile la varf dintre liderii PD-L, PSD si Traian Basescu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3698 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dintre cele trei nume...

...l-as prefera pe Negoita! Asta, din cauza ca nu stiu mare lucru despre ceilalti doi, dar si pentru ca sunt sigur ca dl. Negoita ar fi la fel de serios si eficient ca prim ministru, pe cat este si ca primar!
Cred ca dl. presedinte stie acest lucru foarte bine! Faptul ca inca mai ezita, ar putea insemna si ca o ascensiune prea rapida si prea abrupta a mai tanarului sau coleg, n-ar fi tocmai pe placul domnului Basescu!!

 

Daca Ceausescu a fost dictatorul epocii de aur!!!!

Construind Romania, Basescu va deveni dictatorul tranzitiei distrungind-o pina la desfiintare. Asa ca, dati-i pe mina acestui securist bisnitar din anii epocii de aur ajuns presedinte si Guvernul si treaba-i incheiata. Are deja in subordine CSAT, S.R.I, S.I.E, D.N.A asa ca-i mai lipseste din palmares: M.I, M.A.R si incetul cu incetul va pune stapinire si pe Parlament. Romanii ajungind in viitor sa fie guvernati de un singur partid mamut, a carui conducere va fi lasata pe viata familie domnitoare de Traian de Murfaltar. Iar daca in acest viitor guvern va fi cooptat si Marco Belu care plinge de suparare si necaz de Ziua Nationala a Romaniei treba va fi pusa pe faras in regim de urgenta.

D-l Stanisoara are sansele cele mai mari!

Cred ca singurul care indeplineste conditiile cerute de d-l presedinte, pe care le-a prezentat in emisiunea lui Radu Moraru de la B1 TV, este d-l Mihai Stanisoara.
Ar putea fi si d-l Negoita, dar nu indeplineste cumulativ toate conditiile cerut de d-l presedinte, pa cand d-l Stanisoara este de incredere, e puternic, un bun organizator si a reusit sa schimbe cuoarea judetului Mehedinti din rosie, in portocalie.

 

D-l Stanisoara are sansele cele mai mari!

Cred ca singurul care indeplineste conditiile cerute de d-l presedinte, pe care le-a prezentat in emisiunea lui Radu Moraru de la B1 TV, este d-l Mihai Stanisoara.
Ar putea fi si d-l Negoita, dar nu indeplineste cumulativ toate conditiile cerute de d-l presedinte, pe cand d-l Stanisoara este omul in care are cea mai mare incredere, e puternic, un bun organizator si a reusit sa schimbe la alegerile locale, pentru Parlamentul European si parlamentare, cuoarea judetului Mehedinti din rosie, in portocalie.

 

Functia si conditia

Conditia primului ministru este aceea de obedienta totala fata de presedinte.

Defectul TRAIAN nu se va mai produce a doua oara. Deci, eu nu m-as uita dupa cel mai capapbil, ci dupa cel culpabil

 

adaug si eu ...

Vasile Blaga sau... Mihai Ungureanu... chiar daca nu este de la PD-L...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor