Ziare.com

Rudele politicienilor, in functii caldute la stat

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 08:09

   

Rudele politicienilor, in functii caldute la stat
Nepotismul functiilor sau cumetriile politice nu ocolesc nici un partid, indiferent de cine este la putere: in PSD, PNL si PD-L exista mereu soti, sotii, frati sau copii capabili. Campioane raman totusi rudele PSD.

Cel mai recent si vizibil exemplu al acestui sistem a fost oferit de insusi presedintele tarii, Traian Basescu. Fara nici un fel de experienta politica anterioara, Elena, fiica lui cea mica, a fost aleasa cu unanimitate de voturi in functia de secretar executiv al Organizatiei de Tineret a PD-L, scrie Romania libera.

La Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare si-au gasit locul vicepresedinta Eugenia Carmen Negoita, sotia primarului PD-L Liviu Negoita (foto), consilierul Ovidiu Wlassopol, sotul deputatei PSD Lia Olguta Vasilescu, comisarul Dorina Mihailescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase.

Fiefurile PNL pentru rude par sa fi devenit agentiile de reglementare sau de supraveghere. Astfel, la inceputul anului, la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor lucrau nu mai putin de patru sotii ale unor membri PNL.

Rudele politicienilor din PSD care lucreaza in institutii de stat nu sunt putine. Florentina Athanasiu, sotia senatorului PSD Alexandru Athanasiu, este consilier juridic la Ministerul Justitiei.

Victoria Popescu, sotia senatorului PSD Dan Mircea Popescu, este o diplomata care, pe ultima suta de metri a guvernarii PSD, a fost numita ambasador in Suedia.

O alta diplomata este si Carmen, sotia deputatului PSD Radu Podgorean, pe postul de ministru-consilier la Ambasada Romaniei la Londra. Marilena Vacaroiu, sotia lui Nicolae Vacaroiu, proaspat presedinte al Curtii de Conturi, lucreaza la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4022 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Marihuana !

Ai tras ceva pe nari? Pai nu PSD provine din partidul mama FSN? Nu acolo s-au scolit majoritatea politicienilor de azi?Exceptie fac vreo 70% din liberali.

 

Eu n-am tras nimic pe nari ,dar tot nu-l recunosc pe milogul ala din poza articolului. Dar asa prin analogie cu alti milogi pe care-i stiu , cred ca e cineva de la PDL , ca astia care se aseamana se si aduna.

nepotisme,favoritisme, rudenii si afinitati

Fara comentari...ba ar fi unul ,de ce nu se organizeaza concurs intrucit sunt totusi functii publice ?.

 

ce examene dau dupa angajare ?!

cred ca dau ceva examene - dar, numai dupa ce au ajuns sa lucreze acolo unde au fost angajati ... sarmanii.

Doar de la PSD?

De ce nu dati nume si ale alor rude, cunostinte, pile si amante ale celor de la PNL sau PD-L care sunt angajate pe posturi caldute? Asta ca sa nu fiti acuzati de .............Fiti obiectivi!

 

Un articol adevarat,, dar NU impartial

Ziaristul a diminuat MULT increngatura de rudenii ale PD-L.
Cu toate ca de patru ani nu este la putere, PSd este prezentat ca fiind cel mai "nepotist", cand PD-L bate de departe orice partid. Asta nu-i articol - e o mizerie.

 

e tot roman

Si Nicu Ceausescu erea sub aripa lui papa

 

OFTICOSILOR !!! Voi ce-ati face

daca ati fi in Politica Romano-Dimbovitzica?
Daca ati avea o ruda de gradul I, o gagica Focoasa, un frate i.d.iot, un var fost pucarias, un neam fost Criminal la Secu', Militie sau Procuratura lu' Ceasca-ce ati face cu EI OFTICOSILOR????
Sa va spun eu OFTICOSI Vinduti Occidentului Putred:
i-ati face pe toti Ministri:
pe Criminal la Justitie, pe fostul secu' la Externe, pe fratele *** la Invatamint, pe fostu' procuror la CSM (sa faca bzz-bzz cu Barbuleasca)etc.

 

O.K.

si tu ce-ai face ?

piti Haios

Eu le-as arata-o pe Birfuleasca de la CSM copiilor care fac mofturi la mincare - intr-o luna ti-i fac de un chintal!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor