Cea mai ciudată ținută de la premiile Grammy. Cum a apărut câștigătoarea care are 118 kilograme FOTO

Marti, 07 Februarie 2023, ora 07:54
7989 citiri
Cea mai ciudată ținută de la premiile Grammy. Cum a apărut câștigătoarea care are 118 kilograme FOTO
Lizzo a câștigat un premiu Grammy FOTO facebook

Gala Premiilor Grammy, desfășurată azi noapte la Los Angeles, a fost și un spectacol al ținutelor, toate marile vedete prezente încercând să impresioneze prin alegerile făcute.

Cântăreaţa americană Lizzo le-a învins duminică pe favoritele Beyoncé şi Adele şi a câştigat premiul Grammy la categoria "cea mai bună înregistrare a anului" cu melodia "About Damn Time".

Lizzo a fost și artista cu cea mai bizară vestimentație, adoptând o rochie florală, până în vârful capului.

Artista face valuri pe internet, acolo unde se prezintă în toată deplinătatea formelor sale, mândră de toate kilogramele în plus pe care le poate etala. Ea a avut 140 de kilograme, dar a reușit anul trecut să ajungă la 118 kg, după ce a ținut un regim alimentar strict.

Americanca Melissa Viviane Jefferson (născută la 27 aprilie 1988), este cunoscută sub numele profesional Lizzo. Este cântăreață, rapperiță și compozitoare. Născută în Detroit, Michigan, s-a mutat ulterior în Houston, Texas, unde a început să cânte. Apoi s-a mutat în Minneapolis, unde și-a început cariera de înregistrare în muzica hip-hop. Înainte de a semna cu Nice Life și Atlantic Records, Lizzo a lansat două albume de studio-Lizzobangers (2013) și Big Grrrl Small World (2015). Primul EP al lui Lizzo de pe o casă de discuri majoră, Coconut Oil, a fost lansat în 2016.

#Lizzo, #tinuta, #Grammy, #premii, #kilograme, #grasa , #stiri vedete