Ziare.com

Angajatii romani: Afla ce valori au si ce ii motiveaza

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 20:33

   

Angajatii romani: Afla ce valori au si ce ii motiveaza
Evenimentul "Valorile angajatilor romani" se va desfasura pe 15 aprilie, la libraria Carturesti, fiind dedicat prezentarii si dezbaterii rezultatelor studiului si volumului cu acelasi nume, de Dorin Bodea.

Studiul va fi prezentat de catre Dorin Bodea si comentat de invitatii: Adriana Saftoiu, Solomon Marcus si Vintila Mihailescu.

Realizat de compania Result Development, studiul vorbeste despre valorile angajatilor romani si a fost realizat in perioada noiembrie 2011 - iulie 2012, analizand raspunsurile a 1481 de participanti din toata tara, peste 90% fiind cu studii superioare si peste 80% avand statut de angajati.

Noutatea cercetarii consta in analiza valorilor centrale, structurale si ideale ale angajatilor romani si explicarea surselor motivationale si a modelelor comportamentale pe care le genereaza. In cadrul evenimentul se va discuta despre valorile impartasite de romani, despre ce ii motiveaza si ce-i nemultumeste, descoperind care sunt criteriile de care tin romanii cont in deciziile lor.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Au fost investigate 40 de valori structurate in urmatoarele 5 grupe: valori de realizare prin munca, valori de relationare (privind lucrul cu ceilalti), valori privind evolutia, progresul, valori personale, valori morale. Metoda de cercetare a constat in evaluarea celor 40 de valori atat la propria persoana, cat si la romani, in general.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 676 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sa ai un patron cu ochi albastrii

...e o placere ...te motiveaza f. mult

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor