Ziare.com

Bosch demareaza angajarile pentru noua fabrica de la Cluj

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 14:03

   

Bosch demareaza angajarile pentru noua fabrica de la Cluj
Grupul Bosch va incepe sa caute ingineri cu diferite specializari si personal din domeniul economic si administrativ pentru noua fabrica din Cluj, destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto.

La inceputul lunii mai, Grupul Bosch a demarat lucrarile de constructie pentru noua fabrica din Cluj. Deoarece lucrarile de constructie avanseaza conform planului, urmand a fi finalizate in a doua jumatate a anului 2013, Bosch anunta demararea angajarilor.

Pana la sfarsitul anului viitor, in jur de 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj, atat in domeniul productiei si cercetarii, cat si in cel administrativ

"Cluj va deveni, pentru Bosch, un centru extrem de important, urmand ca aici sa se construiasca atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto. Bosch acorda o mare importanta pregatirii angajatilor sai, iar posturile pe care dorim sa le ocupam presupun perioade diferite de adaptare si training.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Intrucat pozitia de inginer necesita o perioada de acomodare si de training mai indelungata, vom incepe cautarile pentru aceste pozitii. Intr-o prima faza, cautam ingineri atat pentru centrul de cercetare si dezvoltare de la Cluj, cat si ingineri pentru unitatea de productie, acestia urmand sa fie trimisi pentru scolarizare la fabricile Bosch din Germania, Franta sau Ungaria", a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL si reprezentanta grupului Bosch in Romania.

Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati.

Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unitati de productie la nivel mondial si un numar de aproximativ 20.000 de angajati.

Pana in prezent, Grupul Bosch este reprezentat in Romania in trei orase: Bucuresti, Blaj si Timisoara. In Bucuresti, Bosch este prezent din anul 1994 printr-o societate de distributie de scule electrice, sisteme de incalzire, sisteme de securitate, siguranta si comunicatii, echipamente auto pentru piata de aftermarket, dar si prin BSH Electrocasnice SRL (din 1999).

Din 2005, la Blaj se afla o unitate de productie pentru tehnica liniara, care este in prezent extinsa cu o unitate de productie destinata industriei auto. Din 2008, in Timisoara se afla un centru de comunicare Bosch. La inceputul anului 2012, numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania a ajuns la circa 1.400 de persoane.

Sursa: rNews

Articol citit de 3697 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De ce oare o firma de talia lui Bosch,nu investeste in Teleorman?

De ce investitorii seriosi fug ca dracul de tamaie de judetele PSD-iste?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor