Cursurile de bucatar sunt primul pas spre un salariu mare

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 15:31
4228 citiri

Astazi, cu greu mai gasesti o meserie care sa iti poata aduce venituri consistente si pe care sa o faci din placere. Cele mai bine platite joburi sunt, in general, cele din domeniul IT, constructii, alimentatie etc.

Daca te gandesti sa te reprofilezi sau esti in cautarea unui loc de munca de ceva timp nu ar trebui sa te indepartezi prea mult de bucatarie. Da, bucataria iti poate oferi satisfactie, un salariu bun si placerea de a lucra intr-un mediu curat si dinamic.

Nicio zi nu e la fel in bucatarie, poti experimenta cum doresti, poti sa vezi imediat rezultatele muncii tale, oricand ai ceva de facut. Clienti sunt, restaurante sau hoteluri exista, asa ca meseria de bucatar nu va muri niciodata.

Ca sa ajungi insa intr-o bucatarie profesionista ai nevoie de cunostinte avansate de gastronomie, de ceva experienta si de rabdare. Rabdarea o poti obtine prin efort personal, insa cunostintele despre gastronomie nu ai cum sa le treci in CV decat daca urmezi cursuri de specialitate.

De ce sa participi la cursurile de bucatar?

Cursurile de bucatar te vor ajuta nu numai sa cunosti cam tot ce se poate despre bucatarie, ci si sa-i descoperi secretele. Acestea te vor invata sa ai in permanenta control asupra actiunilor tale si sa stii mereu ce poti pune intr-o farfurie pentru a servi ceva spectaculos. Un astfel de curs trebuie sa fie bine structurat si atent gandit, pentru ca viitorul bucatar sa poata face fata si unei bucatarii mici, dar si unei bucatarii dintr-un restaurant de top.

LOGICS, centru de pregatire profesionala cu experienta de peste 10 ani in formare profesionala, pune la dispozitia celor interesati cursuri de bucatar la un pret foarte bun.

Toate cursurile sunt acreditate, diplomele obtinute sunt recunoscute national si international, si sunt autorizate ANC. Acestia au un orar flexibil si sunt simplu de inteles.

Nu exista limita de varsta, nu exista restrictii, oricine poate participa, atat profesionistii, care vor sa mai invete cate ceva despre bucatarie, cat si cei care sunt la inceput de drum.

Program flexibil, practica garantata si angajare in restaurante sau hoteluri de top dupa finalizarea cursurilor

Cursurile dureaza 18 saptamani si sunt formate dintr-o parte teoretica si o parte practica. Pregatirea practica se face in restaurante sau hoteluri cunoscute. Cursantii vor fi initiati in tainele gastronomiei moderne de un bucatar cu experienta, care stie exact ce ii trebuie bucatarului amator pentru a deveni bucatar profesionist.

Dupa terminarea acestor cursuri, puteti gasi un job chiar la unul dintre partenerii firmei organizatoare. In timpul cursului invatati totul despre tehnici de preparare, despre plating si igiena la locul de munca, comunicare, meniuri etc.

Plata cursului se poate face si in rate, preturile sunt accesibile, iar cunostintele transferate in timpul orelor sunt suficiente pentru a putea lucra intr-o bucatarie a unui restaurant cu pretentii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#cursuri bucatar, #cursuri formare profesionala , #angajari