Endava vrea sa angajeze 1.000 de romani, in urmatorii 3 ani

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 14:06
2434 citiri
Endava vrea sa angajeze 1.000 de romani, in urmatorii 3 ani
Foto: Endava

Compania de IT Endava planuieste sa angajeze 1.000 de persoane, in Romania, in urmatorii 3 ani.

"Rezultatele bune ale companiei determina o continuare a extinderii si a investitiilor noastre in Romania si Republica Moldova. Cresterea operatiunilor in aceasta regiune a atins nivelul la care avem nevoie de un centru de livrari mai mare in Bucuresti. Noul nostru sediu si recenta achizitie ne vor permite sa crestem in Bucuresti si sa ajungem la peste 1.600 de angajati la nivel de grup in urmatorii 3 ani, dintre care circa 1.000 in Romania", a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

"Ne dorim sa crestem afacerile din Romania si chiar sa dublam numarul de angajati in urmatorii 3 ani, daca vom continua sa beneficiem de facilitatile fiscale si de alte programe de ajutor acordate de stat. Romania este in continuare o destinatie nearshore atractiva, insa concureaza cu alte state din regiune, precum Bulgaria, Ucraina, Cehia, Slovacia, dar si cu statele Baltice si Rusia", a continuat John Cotterell.

Compania IT a inaugurat un nou birou la Bucuresti, cu o suprafata de peste 2.400 de metri patrati, distributi pe 2 etaje, in cadrul AFI Business Park.

"Unele dintre avantajele competitive ale Bucurestiului sunt reprezentate de numarul mare de specialisti IT, universitatile locale care furnizeaza un numar considerabil de absolventi cu specializari IT, expertiza pentru o serie de tehnologii avansate, dar si conexiunile excelente de zbor, care sunt vitale pentru un business dinamic", a adaugat John Cotterell.

Endava realizeaza proiecte de dezvoltare software, in special pentru companii din domeniul serviciilor financiare si serviciilor online din Marea Britanie si Statele Unite, precum si proiecte pentru companii locale din sectorul financiar-bancar.

Cu aproximativ 1.000 de angajati in prezent la nivel de grup, Endava a inregistrat in anul fiscal 2011/2012 o cifra de afaceri totala de 37 milioane de euro.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Endava angajari Romania, #Endava angajeaza Romania, #Endava Romania locuri munca , #angajari