Topul firmelor preferate de tinerii care vor sa se angajeze

Luni, 30 August 2010, ora 20:38
2082 citiri
Topul firmelor preferate de tinerii care vor sa se angajeze

Tinerii absolventi de studii superioare, care au experienta internationala sau care au rezultate academice peste medie, se orienteaza catre un loc de munca in companiile din industria de larg consum (FMCG), consultanta, domeniul bancar si telecom.

Brandurile cele mai cautate sunt Coca-Cola, Procter&Gamble, Kraft Foods, Oracle, L'Oreal Romania, HP, BCR, BRD Groupe Societe Generale, PricewaterhouseCoopers si Orange, se arata in studiul "Cei mai doriti angajatori in 2010" , al firmei Catalyst Solutions, citat de Incont.ro.

Motivele pentru care tinerii prefera aceste companii constau in prezenta continua in piata cu mesaje adresate tinerilor cu potential, metode interactive de atragere de talente si procese de recrutare interactive, in cadrul carora acestia cunosc mai bine compania si oportunitatile oferite.

Ca distributie a profilurilor, tinerii talentati reprezinta 17% din piata fortei de munca, specialistii 13%, iar profilul comun este caracteristic pentru 45% din piata.

La studiu au participat 2.246 de respondenti, tineri cu studii superioare din Bucuresti, cu varste intre 20 si 30 de ani, absolventi de facultati cu profil economic, tehnic si socio-uman.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#angajari firme, #firme angajari, #firme domenii angajare , #angajari