Ziare.com

3 servicii cheie pentru un angajat fericit

Advertorial
Luni, 06 Martie 2017, ora 14:14

   

3 servicii cheie pentru un angajat fericit
Locul de munca pentru orice angajator ar trebui sa insemne performanta, evolutie si nu in ultima rand o importanta sursa de motivare. Angajatorul trebuie sa se asigure ca mediul de lucru este favorabil pentru aceste obiective pe care un angajat le are.

Un angajat are nevoie de stimulente care sa ii creasca productivitatea si care sa il angreneze intr-o continua stare de invatare si performare. Prin urmare, angajatorul are sarcina de a le oferi tuturor angajatilor bonusuri motivationale.

Mai jos sunt cele mai importante bonusuri pe care le poti aplica chiar si in firma ta si care, cu siguranta, va face angajatul mai fericit si motivat sa vina la munca.

1. Pune-i la dispozitie servicii medicale care sa le aduc un plus de siguranta

Serviciile medicale sunt foarte importante atunci cand vine vorba de perioada de recrutare dar si de mentinere a angajatilor in firma.

Un serviciu medical poate reprezenta un criteriu de alegere pentru un posibil angajat dar si un criteriu de stabilitate pentru cel deja angajat. Este un beneficiu care poate cantari foarte mult si de care ar trebui sa tina cont orice firma, fie ea mica sau mare.

Unui angajat trebuie sa i se asigure servicii medicale atat din medicina generala, cat si si din cea stomatologica. Faptul ca ii pui la dispozitie servicii gratuite sau reduse, iti aduce o pozitie mai buna in piata dar si in mintea angajatorilor. In plus, poti avea permanent acces la informatii legate de starea de sanatate a angajatilor si te poti ingriji ca acesta sa fie in perfecta stare.

Un serviciu medical foarte important pentru un angajat il reprezinta stomatologia. Daca pana acum oferirea unor servici la o clinica particulara de medicina generale era singurul bonus din acest domeniu, acum, multe firme opteaza pentru servicii diversificate, care sa aduca angajatilor cele mai bune ingrijiri medicale.

Colaborarea cu Clinica Trident ar putea sa iti aduca un suflu important in comunicarea interna. Datorita serviciile de calitate, de la extractii, detartraj, albire dinti, implant dentar, angajatii chiar vor merge la birou cu zambetul pe buze.

2. Ofera-le tichete de calatorie sau o vacanta-premiu

Un alt bonus, de data aceasta bazat pe performanta si pe productivitate, este oferirea unor premii pentru cel mai bun angajat, pentru angajatul cu cele mai mari incasari si asa mai departe. Este foarte important ca intr-o firma, angajatul sa se simta important si util. Sa simta ca a adus un aport foarte mare firmei si ca munca ii este rasplatita, in vreun fel.

O metoda foarte buna este punerea la bataie a unui premiu-cadou, drept multumire pentru angajamentul si munca depusa de-a lungul timpului. In felul acesta, vei antrena angajatul sa munceasca mai mult si cu mai multa indarjire.

Determina-l sa munceasca si sa obtina marele premiu. Cele mai cautate premii de catre angajati sunt pachetele pentru vacanta. Tu, ca angajator, poti colabora cu o agentie de turism, ca pe baza unui contract sa iti puna la dispozitie varii oferte la cele mai bune vacante.

Spre exemplu, TUI Travel are oferte foarte bune pentru early booking litoral 2017. Asa-i ca angajatii tai cei mai buni au nevoie de un ragaz de liniste si relaxare?

Creaza-le cele mai bune conditii de munca

Putand fi privita chiar ca un bonus, oferirea unor conditii prielnice de munca este o parte importanta pentru angajat. Mediul de lucru si modul cum sunt rezolvate problemele cantaresc foarte mult in motivarea si satisfactia unui angajat.

Spre exemplu, daca job-ul lui presupune lucrarea in permanenta in fata unui calculator, tu, ca angajator, trebuie sa constientizezi ca pot aparea probleme tehnice oricand. Iar o situatie de genul, care nu este manageriata cum trebuie, poate conduce la alte probleme la nivel de comunicare interna si mentinere a productivitatii unui angajat.

Pentru a evita orice problema tehnica, rapid si sigur, este important sa colaborezi cu o firma de IT. FixMyPc este o companie care pune la dispozitia persoanelor juridice. servicii de solutionare si remediere a problemelor electronice: instalare windows, devirusare calculator, recuperare date, externalizare IT etc.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre servicii online bonus angajati
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 742 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor