Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 08:04
4906 citiri
Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi

Te-ai gandit ca ai putea veni cu placere la munca in fiecare zi? Mii de angajati ai celor mai mari companii din lume cunosc acest sentiment, in conditiile in care se bucura de beneficii precum acces la cele mai noi si performante jocuri sau la mancare si servicii medicale gratuite. Desigur, nici salariile nu sunt mai putin motivante.

Iata care sunt cele mai bune cinci companii din lume pentru care sa lucrezi.

Google a avut un an excelent in 2011, iar devotamentul angajatilor a fost pe masura. Motivul? Mancarea si jocurile gratis. De aceea, gigantul motor de cautare ocupa primul loc in topul celor mai bune companii pentru care sa lucrezi, realizat de CNN Money.

Aflata pe locul doi in top, compania Boston Consulting Group investeste mii de dolari pentru recrutarea fiecarui consultant. Odata angajati, acestia castiga in medie 139.000 de dolari anual.

SAS Institute, companie de software - locul trei. Ce o face atat de grozava pentru angajati? Poate asigurarea accesului la centre Montessori de ingrijire a copilului, concediul medical nelimitat, competitiile sportive interne si centrul de sanatate gratuit.

Lantul alimentar Wegman Food Markets, care ocupa locul patru, a facut o adevarata religie din sanatatea angajatului: peste 2.000 de angajati au fost inscrisi intr-un program anti-fumat gratuit din 2009.

Edward Jones, firma de investitii cu 11.000 de birouri in intreaga lume, isi merita locul cinci in topul celor mai bune companii in conditiile in care a reusit sa scape de recesiune fara nicio concediere. Jim Weddlw, managing partner, crede ca "este o perioada foarte buna in care sa nu fii o banca sau sa fii detinut de una".

C.S.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#locuri de munca bune, #companii angajati fericiti , #angajatori