Cum sustii angajatii care muncesc pana aproape de epuizare

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 07:01
2028 citiri
Cum sustii angajatii care muncesc pana aproape de epuizare

In contextul in care angajatii tai sunt nevoiti sa indeplineasca tot mai multe sarcini, iar salariile sunt din ce in ce mai mici, trebuie sa te asiguri ca eforturile lor de a aduce calitatea in compania ta nu depasesc pragul de rezistenta.

Specialistii in resurse umane au alcatuit pentru publicatia Entrepreneur.com o lista care cuprinde cateva activitati deja puse in practica de unii lideri, utile pentru managerii care au apelat la reducerile de personal ca masura de redresare economica.

Multumeste-le atat angajatilor cat si familiilor lor

Este foarte important sa arati angajatilor ca esti constient de stresul pe care volumul de munca il provoaca, atat pentru ei cat si pentru familiile lor.

Intelegerea pe care o arati demonstreaza angajatilor ca liderul lor intelege situatia in care se afla, ii priveste nu doar ca pe niste simpli muncitori si ii ajuta sa obtina sustinerea familiei.

Chiar si gesturile aparent nesemnificative impresioneaza si ii ajuta pe oameni sa depaseasca unele momente critice mult mai usor.

Creeaza oportunitati pentru pauze deosebite

Managerii pot ajuta angajatii sa depaseasca mai usor momentele de stres asigurand modalitati rapide si amuzante de a-i deconecta, pentru cateva clipe, de la munca.

Citeste mai mult despre Cum sustii angajatii care muncesc aproape de epuizare pe Business24.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#motivare angajati epuizare, #distractie angajati, #munca angajati responsabilitati , #angajatori
Comentarii
Poza Karen-X
Karen-X
rank 1