Motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 08:48
2371 citiri
Motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative
Foto: gohsep.la.gov

Nu doar angajatii trebuie sa dea dovada de creativitate si motivare in activitatile profesionale pe care le desfasoara zilnic pentru compania ta, sunt de parere expertii in HR.

Chiar si managerii trebuie sa se implice direct in formarea profesionala a acestora, iar o nota de crativitate in training-urile oferite nu poate decat sa capteze atentia angajatilor, dar si motivarea lor de a pune in aplicare lucrurile invatate, informeaza publicatia Inc.com.

Toata lumea trebuie sa beneficieze de training

Fiecare angajat nou-venit trebuie sa aiba parte de o perioada de training bine structurata pe saptamani, in aproape toate ariile in care urmeaza sa aiba responsabilitati.

Chiar si pentru angajatii care se afla de o perioada mai lunga de timp in companie, poti oferi cursuri de specializare in diferite alte domenii, astfel incat acestia sa se dezvolte si in alte directii decat pana acum.

Da o nota personala

Aloca o perioada considerabila din timpul tau personal sesiunilor de training pentru angajati, te sfatuiesc specialistii.

Pasiunea unui antreprenor si motivarile sale sunt greu de transmis angajatilor daca nu exista contact direct intre cele doua instante, de aceea expertii te sfatuiesc sa participi si tu din cand in cand la aceste training-uri daca vrei ca filosofia ta de business sa aiba ecou si sa fie inteleasa de toti oamenii cu care lucrezi. Citeste mi multe despre Motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#training angajti, #training motivare angajati , #angajatori
Comentarii
Poza ovidius37
ovidius37
rank 5
"Toata lumea trebuie sa beneficieze de training" asta sa i-o spuneti lu mutu', numai unii trebuie sa beneficieze de training.