Programe de formare profesionala pentru peste 4.000 de persoane

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 18:15
2083 citiri
Programe de formare profesionala pentru peste 4.000 de persoane
Foto: wall-street.ro

Peste 4.000 de persoane vor urma, in luna septembrie, un program de formare profesionala, din cele 200 organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), cele mai multe in Bihor, Dolj, Olt si Covasna.

ANOFM informeaza ca va organiza in luna septembrie 200 de programe de formare profesionala pentru 4.018 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionale gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti.

Judetele in care, in luna septembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti sunt: Bihor (268 de persoane), Dolj si Olt (cate 224), Covasna (199) si Iasi (175).

Meseriile cele mai solicitate, pentru care se vor organiza programe de formare profesionala in perioada mentionata, sunt: ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (541 persoane), lucrator in comert (315), bucatar (255), agent de securitate (241), lucrator in cultura plantelor (218), operator introducere validare si prelucrare date (180), coafor (112), inspector (referent) resurse umane (101), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (99) si comunicare in limba engleza (84).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#septembrie formare profesionala, #ANOFM formare profesionala, #programe profesionale ANOFM , #ANOFM
Comentarii