Ziare.com

Producatorii auto fac angajari masive - Afla unde poti gasi un job

de Teodora Bodeanu
Vineri, 10 Iunie 2011, ora 07:29

   

Producatorii auto fac angajari masive - Afla unde poti gasi un job
Exporturile si industria au fost motoarele cresterii economice a Romaniei din primul trimestru din acest an, iar segmentul auto a reprezentat o parte importanta.

In continuare, producatorii din domeniul auto, fie ca este vorba de producatori de masini sau de diverse componente, efectueaza numeroase angajari.

Producatorul roman de automobile Dacia are mai multe posturi disponibile pentru fabrica din Pitesti. Unul din aceste joburi este analist de calitate - matrite Dacia, pentru care reprezentantii companiei vor candidati absolventi de studii superioare tehnice profil mecanic, bune cunostinte in realizarea stantelor si matritelor pentru repere din tabla si cunostinte de limba franceza.

Persoana angajata va fi responsabila de efectuarea de analize calitative tehnice in cadrul proiectelor, gasirea cauzelor generatoare de defecte si eliminarea lor si propunerea de planuri de optimizare a proceselor.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

De asemenea, compania cauta un conceptor CAO - matrite Dacia, care sa locuiasca in Pitesti sau sa fie dispus sa se mute in acest oras. Acesta va realiza proiectarea asistata a ansamblelor si subansamblelor, va concepe asamblarea 2D sau 3D si va realiza programele de masinare pentru masini unelte.

Printre posturile libere anuntate de Dacia se numara si unul pentru un specialist mentenanta mecanica. Persoanele care doresc sa candideze trebuie sa fie specializate pe mecanica si masini unelte, sa aiba cunostinte de constructie si functionare pentru masini-unelte clasice, masini cu comanda numerica si subansamble mecanice. Sunt necesare si cunostinte de desen tehnic, de proiectare organe mecanice, precum si de Microsoft Office si AutoCad si se cere experienta de minim trei ani in domeniu.

Angajatul va fi responsabil de proiectare subansamblelor mecanice, va asigura asistenta tehnica de specialitate pentru mentenanta de proces, in cazul interventiilor de complexitate mare la sectiunea de Masini Unelte, va participa la punerea in functiune si reglarea in parametri a masinilor noi si va oferi solutii tehnice de industrializare a proiectelor de investitii.

Compania Eckerle Automotive, din Cluj-Napoca, cauta un inginer specializat pe planificarea productiei, care sa aiba experienta atat in domeniul productiei de serie din domeniul automotive, cat si in logistica si gestiunea materialelor.

Experienta in coordonarea personalului din subordine si in colaborarea cu partenerii externi, dar si cunostintele foarte bune de PC, in special de Excel, sunt esentiale, in timp ce cunostintele de limba engleza constituie un avantaj.

Angajatul va avea drept responsabilitati intocmirea planurilor de productie pentru productia de serie, planificarea personalului direct productiv in schimburi, organizarea si coordonarea acestuia, organizarea proceselor de productie, in vederea respectarii termenelor de livrare si a standardelor de calitate.

Producatorul de componente electrice pentru industria auto Yazaki Component Technology cauta un inginer de mentenanta si unul de procese, in Arad. In ambele cazuri, se cer studii superioare tehnice si cunoasterea limbii engleze.

In primul caz, responsabilitatile includ repararea si mentenanta echipamentelor de productie, iar, in cel de-al doilea, angajatul trebuie sa dezvolte, sa evalueze si sa imbunatateasca metodele de productie, sa gestioneze forta de munca si sa ofere instructiuni celor din subordine, sa ofere suport tehnic si sa previna defectarea echipamentelor.

Compania Continental este in cautarea unui inginer de hardware pentru centrul sau din Sibiu. Candidatii trebuie sa aiba diploma in electronica sau electrotehnica si bune cunostinte de electronice anoloage, precum si de procesele si uneltele CAD si sa fie vorbitori de limba engleza.

Angajatul va fi responsabil, printre altele, de testarea sistemelor electronice din prototipuri, dezvoltarea de solutii hardware si software pentru imbunatirea procedurilor de testare si pentru imbunatirea calitatii produselor. Compania va suporta costurile de relocare in Sibiu.

Daca aveti experienta de 7 - 8 ani in conceptia sau fabricarea motoarelor electrice auto sau in institutele de cercetare si proiectare, aveti sanse sa "prindeti" un job la Renault Tehnologie Roumanie, drept coordonator proces furnizori. Compania cauta un absolvent de studii superioare tehnice, de preferat Electrotehnica, care sa cunoasca limba franceza, cel putin nivel mediu, precum si programul Office.

Persoana aleasa va fi responsabila pentru acompanierea fabricantilor de motoare electrice care lucreaza cu grupul Renault (Bosch, Valeo etc.) si punerea la punct a unor noi solutii de motoare electrice. Activitatea presupune si deplasari in siturile de fabricatie ale furnizorilor, o buna cunoastere a instrumentelor de calitate folosite in fabricarea motoarelor electrice, pentru a asigura o buna colaborare cu toti furnizorii de acest tip.

Takata, producator de volane si centuri de siguranta, va angaja un sef de linie in departamentul de productie a fabricii de centuri de siguranta. Acesta va supraveghea completarea formularelor aferente procesului de productie, va organiza si planifica procesul de productie, precum si personalul de pe acest segment si va mentine normele de calitate cerute de client.

Candidatii trebuie sa aiba studii superioare tehnice, sa cunoasca limba engleza la nivel conversational si sa aiba cunostinte de operare PC. Experienta in domeniul automotive reprezinta un avantaj.

TRW Automotive Safety Systems cauta un inginer productie pentru sectia Injectare poliuretan, care va coordona, organiza, planifica si supraveghea activitatea de productie, avand in subordine aproximativ 80 de persoane.

Compania cere studii superioare tehnice, experienta de trei ani pe o pozitie similara, limba engleza nivel avansat si bune cunostinte de operare PC.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5841 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Vrajeli

Posturile mentionate sunt puse de luni de zile pe site-urile specializate in recrutari. In realitate, nu se uita nimeni pe cv-ul tau, ce sa mai vorbim de sunat sau interviu... Am observat ca asta e o strategie a companiilor mari de-a sta cocotate mereu in fruntea listei scotand posturi fictive la "concurs".

 

ce vrei sa spui, bah'?

poate sunt de mult listate, dar explicatia ta e de om prost facut la norma.
Companiile mari si serioase au ca politica: "we always are looking for the best people" "we find and keep the best people" si "people come and people go"

Tu esti unul din ei, "the best people"

Imi pot da seama dupa comentariu... Mai ai niste probleme mici cu engleza, "we always are looking" e de fapt "we are always looking", dar ce mai conteaza, atata timp cat tu te consideri cel mai bun dintre cei buni :)

you right

actually not really

articol scris in limba boc...

"angajari masive" insemna defapt doar 9 eventuale contracte...

criza fiind depasita... cei mai grozavi economisti din Europa vor veni sa studieze "minunea" romaneasca!

udrella tine cursu scris de capacitatea poc, iE-BA le traduce si petrica linge afise!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor