Sute de locuri de munca vacante in 12 tari europene: Ce meserii se cauta

Joi, 07 Iunie 2018, ora 10:00
6309 citiri
Sute de locuri de munca vacante in 12 tari europene: Ce meserii se cauta
Foto: Arhiva Pixabay

Angajatorii din spatiul economic european au vacante 993 de locuri de munca, cele mai multe fiind in Austria, unde se cauta bucatari si camerise, in Germania, unde sunt cautati electricieni, sudori si instalatori, si in Olanda, unde angajatorii au nevoie de muncitori care sa sorteze si sa impacheteze bulbii de flori, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Astfel, in Austria sunt disponibile 305 locuri de munca: 100 pentru bucatar, 100 pentru camerista, 100 pentru chelner si cinci pentru hair-stylist.

In Germania sunt 287 de locuri de munca: 52 pentru electrician, 51 pentru sudor, 50 pentru instalator, 50 pentru lacatus, 29 pentru sofer de camion, 11 pentru bucatar, 10 pentru manipulant marfuri, 8 pentru demi chef de rang, 6 ospatar, 5 personal servire la bar, 2 ingrijitor de animale (bovine), 2 mecanic instalatii sanitare de incalzire si climatizare, 2 montator instalatii electrice, 2 tehnician service, 1 cosmetician, 1 commis de partie, 1 chef de partie, 1 demi chef de partie, 1 maseur, 1 operator excavator, 1 sofer automacara.

In Olanda sunt 245 de locuri de munca: 50 sortator si impachetator bulbi de flori, 50 operatori la masini pentru bulbi de flori, 30 muncitor in productia de hrana pentru caini si pisici, 25 creatori buchete de flori, 25 muncitori in gradinarit, 25 procesori bulbi de lalele, 10 culegatori floarea soarelui, 10 lacatus confectii metalice, 5 culegator afine, 5 inginer, 5 inginer mecanic, 5 sudor.

De asemenea, in Polonia sunt vacante 48 de locuri de munca: 20 sudor MAG, 10 dulgher de cofrare, 10 zidar, 5 muncitor in constructii, 2 ajutor parchetar, 1 parchetar, in Cehia sunt 30 de locuri de munca: 15 forjor, 15 operator CNC, in Norvegia sunt 27 locuri de munca: 10 instalator, 5 macelar/transator porci, vite sau miei, 5 mecanic, 6 operator CNC, 1 electrician, in Belgia - 16 locuri de munca: 10 operator ambalare in industria alimentara, 2 asamblor, 1 electrician intretinere, 1 inginer proiectant CAD, 1 operator CNC/frezor, 1 lucrator agricol.

In Ungaria - 16 locuri de munca: 5 mecanic auto, 5 tinichigiu carosier, 1 frezor, 1 functionar administrativ, 1 grafician, 1 magazioner, 1 masinist, 1 sudor, in Spania - 8 locuri de munca: 4 muncitor ferma de porci, 3 tehnician, 1 supervisor ferma porci, in Finlanda: 5 locuri de munca: pentru taietor industrial carne, in Malta - 5 locuri de munca pentru operator matrite plastic, iar in Slovenia este vacant un loc de munca pentru inginer mecanic/energetician.

Quarterly Report - Editia 4

Cifre alarmante pentru afaceriștii din domeniul imobiliar. Prețurile rămân ridicate. Cât costă un apartament în București
Cifre alarmante pentru afaceriștii din domeniul imobiliar. Prețurile rămân ridicate. Cât costă un apartament în București
De aproximativ doi ani de zile, din ce în ce mai mulți analiști economici avertizează în legătură cu privire la iminența unei crize economice și la explozia „bulei imobiliare"....
WhatsApp testează o funcție de auto-resetare a notificărilor pentru mesaje necitite
WhatsApp testează o funcție de auto-resetare a notificărilor pentru mesaje necitite
WhatsApp lucrează la o nouă funcție care va permite auto-resetarea notificărilor pentru mesajele necitite. Aceasta le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a elimina rapid notificările, fie...
#oferte locuri munca strainatate, #anunturi locuri munca strainatate , #anunturi locuri munca