Ziare.com

300.000 de studentii romani cauta joburi part-time

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 10:04

   

300.000 de studentii romani cauta joburi part-time
Tot mai multi studentii romani incearca sa isi gaseasca un loc de munca part-time pe perioada cursurilor universitare.

Potrivit unui studiu realizat de e-jobs, cererea locurilor de munca de acest gen este de noua ori mai mare decat oferta, informeaza Realitatea Tv.

Raportul afirma ca aproximativ 280.000 de tineri au solicitat locuri de munca in primele 10 luni ale anului 2008, in timp ce oferta era valabila doar pentru 30.000 dintre acestia.

Studentii cauta sa ocupe un loc de munca pentru a putea sa se intretina singuri si sa capete experienta profesinala, care este solicitata deseori la angajare. Studiul arata ca 85% dintre angajatori care cauta forta de munca din randul studentilor, sunt companii romanesti, in timp ce doar 15% sunt companii internationale.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Specialistii considera ca firmele doresc sa-si formeze proprii angajati si cauta sa selecteze forta de munca tanara. Domeniul IT este cel mai cautat de catre tinerii romani, salariile pentru un job part-time in acest domeniu sistuandu-se intre 300 si 500 de euro.

Citeste mai multe despre studenti job loc de munca part time romani
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 855 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor