ANOFM ofera 5.813 locuri de munca la nivel national

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 23:00
1333 citiri
ANOFM ofera 5.813 locuri de munca la nivel national

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 5.813 locuri de munca, in saptamana 15 - 21 ianuarie 2010.

Cele mai multe oferte sunt inregistrate pentru Bucuresti (496), Tulcea (351), Hunedoara (318) si Iasi (317). Cele mai putine oferte se inregistreaza in Ialomita (17), Galati (8) si Mehedinti (12), arata datele facute publice vineri de ANOFM.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare, sunt oferite 523 locuri de munca. Cea mai bogata oferta este pentru ingineri si subingineri, respectiv 57 locuri de munca, consilier financiar-bancar 194, asistent medical generalist 33, contabil 19, cercetator in tehnologia compusilor macromoleculari 10, asistent manager 8, ofiter bancar (credite, marketing, produse si servicii bancare) 7, traducator, redactor cate 6, etc.

Pentru studii medii si profesionale, ANOFM ofera 5.290 locuri de munca. Principalele ocupatii pentru care sunt oferite locuri de munca sunt confectioner- asamblor articole din textile 898, muncitor necalificat in industria confectiilor 622, operator confectioner industria imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice 275, sofer de autoturisme si camioane 185, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide 151, confectioner articole din piele si inlocuitori 121, agent securitate, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor cate 108, etc.

Mai sunt oferite locuri de munca si pentru numeroase alte ocupatii, precum: agent de interventie paza si ordine, sofer autocamion/masina de mare tonaj cate 94, croitor-confectioner imbracaminte, dupa comanda 78, asistent personal al persoanei cu handicap grav 72, lacatus mecanic 68, vanzator 64, lucrator gestionar 55, tamplar universal 52, dulgher (exclusiv restaurator) 46, confectioner cablaje auto 44.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca sau pot accesa adresa de Internet a ANOFM, unde se gasesc locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Comisia Europeană își propunea, prin Green Deal, ecologizarea transportului de marfă, prin urmare, atragerea a cât mai multe companii de transport de marfă pe calea ferată. Însă în...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#oferta locuri munca, #locuri munca ANOFM, #locuri munca studii superioare , #anunturi