Cele mai profitabile afaceri, derulate de acasa

Marti, 09 Decembrie 2008, ora 07:50
3705 citiri
Cele mai profitabile afaceri, derulate de acasa

Exista o serie de afaceri care pot fi puse pe picioare de acasa cu resurse materiale minime: un telefon si un calculator.

Astfel se economisesc banii care ar fi trebuit fi investiti in inchirierea unui spatiu care poate ajunge in unele cazuri la mii de euro, scrie www.banknews.ro.

Pentru a deschide o firma de brokeraj bursier iti trebuie pricepere de a investi, licenta de broker, aprobarile organismelor care reglementeaza piata de brokeraj, un calculator cu conexiune la internet si telefon.

Pentru a profesa ca programator ai nevoie de experienta in cateva limbaje de programare si un portofoliu de produse la activ. Industria IT este un domeniu dinamic, iar investitia este minima.

Si artistii, designerii si web-designerii pot performa de acasa. La fel ca si ei, agentii sau brokerii de asigurari pot sa isi rotunjeasca veniturile din propria casa.

Consultantii pot da sfaturi companiilor intr-o gama larga de probleme, de la strategii de marketing, pana la politici de mediu. Plata se face de regula pe proiect iar principala provocare este sa ai suficienta credibilitate pentru a atrage firme. In aceeasi gategorie intra si agentii imobiliari care dupa ce obtin licenta, pot demara afacerea fara sa aiba un birou.

Iar ca electrician poti repara un calculator sau alt dispozitiv electronic fie de acasa, fie deplasandu-te la adresa clientului. In general plata se face pe ora de lucru iar sumele nu sunt deloc mici.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#profesii, #electrician, #broker, #designer , #anunturi