Ziare.com

Cursuri de perfectionare pentru gropari, in Oradea

Joi, 14 Mai 2009, ora 18:47

   

Cursuri de perfectionare pentru gropari, in Oradea
Groparii si manipulantii de la Cimitirul Municipal din Oradea vor urma, luna viitoare, un curs de perfectionare sustinut de medici legisti, psihiatri si reprezentanti ai cultelor religioase.

In plus, de saptamana trecuta, groparii si manipulantii angajati la Cimitirul Municipal din Oradea au primit uniforme, cu numere de ordine, pentru a fi identificati mai usor in caz de reclamatii.

Fiecare angajat a primit cate o uniforma de culoare neagra, formata din salopeta, doua tricouri, sacou si cate o pelerina impermeabila.

Daca in trecut numarul reclamatiilor legate de consumul de alcool in randul groparilor era foarte mare, acum s-a redus considerabil dupa ce, in urma cu o luna, conducerea Regiei Autonome de Piete, Agrement si Salubrizare a achizitionat un alcooltest cu care sunt testati groparii atat la intrarea, cat si la iesirea din tura.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"In ultimele trei luni am avut o singura sesizare, iar aceasta nu facea referire la consumul de alcool", a declarat directorul tehnic al Regiei Autonome de Piete, Agrement si Salubrizare, Bimbo Szuhai Tibor.

In cursul lunii iunie, odata cu finalizarea lucrarilor la noua capela din incinta cimitirului, cioclii vor urma si un curs de perfectionare.

"Manipulantii vor trebui sa stie cum se face deschiderea camerei frigorifice, care sunt pregatirile pentru stalp, cum se face imbalsamarea cadavrelor, care este cursul liturghiilor bisericesti si asa mai departe", a mai spus Bimbo.

De altfel, daca lucrurile vor merge bine, angajatii cimitirului vor avea parte si de mariri salariale, cu 10-15%. "Toate aceste masuri au fost luate pentru ca angajatii cimitirului sa arate organizat si sa se comporte civilizat. Am discutat si cu Primaria si sunt dispusi sa ne sprijine si cu marirea salariilor" a mai declarat directorul tehnic al regiei.

Sursa: rNews

Articol citit de 2479 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tov Palade de la Bruxselles este specialist a turnat la Securitate R.S.R -ului siPartidului Comunist Sovietic

Specialist Colonelu de la Suceava ,citi a ingropat de viii are VILA IN CENTRUL SUCEAVEI CU PISCINA . Munceste din greu fabricà dosare la Bruxelles si Suceava ,a optinut doctoratul la pishoprostie V.I. LENIN .si marele Càlàu Comunist Ceausescul .

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor