Ziare.com

Joburi pentru studenti in universitatile din Bucuresti

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 12:33

   

Joburi pentru studenti in universitatile din Bucuresti
Universitatile bucurestene dau posibilitatea studentilor sa castige un ban pe parcursul anilor de facultate, punandu-le la dispozitie joburi platite cu sume intre 250 si 1.500 de lei.

Studentii pot castiga bani de buzunar in cadrul facultatii apeland la joburi precum tehnician, laborant, copiator sau ofiter de relatii cu studentii.

Joburile in cadrul institutiei pot fi part-time sau full-time, scrie Adevarul.

De exemplu, facultatea de Geodezie din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (UTCB) are angajati studenti pe posturi de tehnician sau de laborant.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Cei mai multi dintre studentii care lucreaza sustin ca banii le ajung pentru a-si plati caminul si masa la cantinele din campus.

Studentii Academiei de Studii Economice au oportunitatea sa lucreze in cadrul universitatii, avand puse la dispozitie peste 50 de joburi dedicate lor.

Unele joburi sunt acordate pe criterii sociale, pentru ca unii studenti nu isi permit sa-si plateasca taxa sau sunt orfani si isi achita astfel taxele lucrand cateva ore pe zi la biblioteca sau la biroul de diplome si la secretariat.

Un job part-time este platit la ASE cu 250 de lei lunar, iar unul full-time cu 450 de lei.

Ceva mai bine platiti sunt studentii de la universitatile particulare, unde acestia pot castiga pana la 1.500 de lei pe luna. Universitatea Romano-Americana are aproape 50 de astfel de posturi ocupate de studenti.

Citeste mai multe despre job student job universitati bani camin
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1416 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor