Cate companii private dau bonusuri de Paste

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 21:10
2240 citiri
Cate companii private dau bonusuri de Paste

In acest an, mai multe companii private au decis sa acorde prime sau alte beneficii angajatilor, cu ocazia sarbatorilor de Paste, comparativ cu 2011.

Astfel, se constata o usoara crestere a numarului intreprinderilor care acorda diverse beneficii angajatilor de Paste, acesta ajungand la 63%, de la 58%, in 2011, potrivit unui comunicat remis Ziare.com, de catre PayOut Payroll & Outsourcing.

Cel mai des intalnite beneficii sunt primele precum si tichetele cadou, acestea din urma fiind stimulate de posibilitatea de a fi deductibile.

In peste 73% dintre companiile care acorda aceste beneficii, valoarea acestora este egala pentru toti angajatii, foarte putine companii realizand o corelatie intre performanta, vechimea sau functia angajatilor si valoarea beneficiilor acordate.

Raportandu-ne la anul 2011, valoarea beneficiilor este intr-o usoara crestere, aproximativ 11% din companiile participante la studiu intentionand sa acorde beneficii mai mari cu peste 10% fata de valoarea acestora in anul precedent, 5% din companii vor acorda prime mai mari cu 25% fata de anul 2011.

In lipsa unui buget de prime sau tichete cadou, unele companii aleg sa acorde angajatilor cadouri constand in bunurile produse sau comercializate de companie sau in zile libere platite, de regula vinerea inainte de Paste.

Studiul a fost realizat in randul a 82 de companii, provenind din mediul privat, avand un numar de 10.300 de angajati.

C.P.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#prime Paste companii private, #bonusuri Paste companii private, #prime Paste 2012, #prime Paste angajati , #bonusuri