Ziare.com

Cat valorezi? Sfaturi pentru negocierea salariului la angajare

Marti, 23 Iulie 2013, ora 09:03

   

Cat valorezi? Sfaturi pentru negocierea salariului la angajare
Discutia legata de asteptarile salariale este unul dintre aspectele cele mai sensibile atinse in timpul unui interviu de angajare.

Daca rostesti un pret prea mare, risti sa ramai fara job. Daca ceri prea putin, risti sa pari mai putin increzator in fortele tale si sa nu primesti salariul pe care il meriti.

Site-ul de recrutare Salary.com ofera cateva sfaturi pentru evitarea unor astfel de situatii:

- Informeaza-te cu privire la nivelul unor salarii comparabile platite in industria in care doresti sa activezi.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

- Adauga experienta. Experienta anterioara, in special daca este relevanta pentru postul pentru care aplici, iti poate conferi un avantaj. Chiar daca ti-ai intrerupt activitatea o perioada, incearca sa incorporezi orice munca voluntara, cursuri, chiar si abilitatile dobandite in timpul concediului de crestere a copilului.

- Pluseaza cu flexibilitate. Aceasta este importanta atunci cand iti cauti un loc de munca si iti permite sa ceri un salariu mai mare deoarece te diferentiezi de ceilalti candidati.

- Educatia - in functie de profesia ta, detinerea anumitor diplome iti imbunatateste cu siguranta potentialul de castig.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2108 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor