Cele mai incitante locuri de munca

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 12:03
4257 citiri
Cele mai incitante locuri de munca

Fiecare persoana cauta sa aiba o cariera incitanta, care sa ii ofere siguranta locului de munca, bani pe masura, satisfactie si oportunitati de a creste in acest domeniu.

Daca persoanele adulte prefera locurile de munca clasice, conventionale, tinerii sunt mereu in cautare de senzational. Din fericire, s-au inventat si astfel de joburi, pentru persoanele care vor sa imbine distractia cu munca. Buzlle va da cateva exemple de joburi incitante, destinate tinerilor si nu numai.

1. Video Game Tester

Industria de jocuri video este cunoscuta ca fiind domeniul cu locurile de munca cele mai creative din lume. Daca sunteti unul dintre acei oameni care traiesc intr-o lume a jocurilor video, atunci aceast job este perfect pentru tine. Cei care testeaza jocuri sunt platiti pentru analize si erori de software si asigurarea controlul calitatii.

Devenind un tester de jocuri video nu este o sarcina usoara. Ar trebui sa aveti un ochi de vultur pentru a detecta cele mai mici bug-uri si erori in joc. In cazul in care considerati ca aveti aceste abilitati, atunci aceasta cariera este pentru voi, insa este o cariera excelenta doar pe termen scurt.

2. Psihiatru

Un loc de munca in domeniul psihiatriei este o provocare, pentru ca iti asumi diagnosticarea si tratarea persoaneleor cu tulburari mintale. Acest job este destinat oamenilor care sunt interesati in medicina si care sunt, de asemenea, fascinati de puterea mintii umane. Este o cariera interesanta si se plateste bine.

3. Pilot

A deveni un pilot este o slujba pe care o viseaza si copiii si adultii. Este un job foarte dorit pentru ca poti vedea o varietate de locuri si te poti intalni oameni din toate categoriile. Este o cariera interesanta, un job care se plateste bine, dar are, de asemenea, o multime de cerinte.

4. Scuba Diving

Este considerat ca fiind unul dintre cele mai pline de distractie joburi ale generatiei de astazi. Ce poate fi mai frumos decat sa fii scafandru si sa explorezi lumea marina? Scafandrii lucreaza in toate tipurile de apa, cum ar fi lacuri, mari si oceane.

In calitate de scafandru poti lucra si ca instructor de scufundari, cautator de comori sau fotograf subacvatic. Acest post va ofera sansa unei cariere frumoase, o sansa de a calatori, de a castiga un cec gras si de a invata, de asemenea, o multime despre lumea subacvatica.

5. Model

Lumea modei fascineaza milioane de oameni, indiferent daca este vorba de femei sau barbati. Glamour, stil de viata, flash-uri de lumini, totul pare un vis. Daca va place moda si iubiti hainele, iar dimensiunile corpului va ajuta, modelingul este pentru voi. Daca veti gasi o agentie buna, care sa va promoveze, atunci castigurile si renumele vor fi pe masura.

6. Critic alimentar

Aceasta slujba este pentru oamenii care iubesc mancarea, dar care stiu sa faca deosebirile legate de gust, de aroma, de stil de gatit. La un astfel de loc de munca sunteti platit doar pentru a manca. In aceeasi categorie intra si degustatorii care se bucura de unele dintre cele mai bune vinuri din lume.

Pentru acest job trebuie sa aveti, de asemenea, bune abilitati de comunicare verbala si scrisa si de a interactiona cu oamenii pentru a va prezenta opiniile. Deoarece femeile cunosc cel mai bine alimentele, aceasta cariera este foarte potrivita pentru femei.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#job incitant loc munca dorit, #loc munca distractiv , #cariera