Ziare.com

Cele mai stresante locuri de munca

Vineri, 04 Ianuarie 2013, ora 08:29

   

Cele mai stresante locuri de munca
Cei care cauta un loc de munca mai putin stresant trebuie sa stie ca ar trebui sa devina profesori universitari. Cine lucreaza ca militar are cea mai stresanta profesie din lume, arata un studiu recent.

Un site specializat in astfel de analize a facut un studiu si a determinat ca a fi profesor universitar este cel mai putin stresant, scrie ABC News. Pe locul doi in topul celor mai putin stresante profesii este cea de croitor, a treia fiind de tehnician medical.

A doilea cel mai stresant job, dupa cel de simplu militar, este de general in armata, pe locul trei fiind slujba de pompier.

"Profesorii universitari sunt regi in regatul lor. Ei le spun studentilor ce trebuie sa faca", spune expertul in domeniu Tony Lee, explicand avantajul acestei meserii.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Printre criteriile luate in calcul in aceasta analiza au fost factori precum distanta, perspectiva meseriei, termenele limita, munca in public, competitivitatea, solicitarea fizica, mediul in care se lucreaza, pericolele, riscul la care iti este expusa viata si intalnirea cu publicul.

Au fost folosite inclusiv informatii oferite de autoritatile americane din domeniu. Avantajul meseriilor stresante este remuneratia mai mare. Totusi, ceea ce este stresant pentru o persoana poate fi mai putin stresant pentru un alt om, subliniaza expertii in domeniu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3373 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

TOATE Locurile de ...

MUNCA sunt stresante ...
NU al fel sunt Locurile de Activitate ... :)):)):))

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor