Cum inspiri incredere angajatilor tai?

Duminica, 19 Decembrie 2010, ora 08:13
2070 citiri
Cum inspiri incredere angajatilor tai?

Entuziasmul angajatilor nu este tocmai punctul forte al companiilor care se dezvolta in anii de criza economica. Fara indoiala, volumul mai mare de munca si orele suplimentare au avut o contributie serioasa la starea de spirit care a cuprins intreaga piata a muncii.

Tocmai de aceea, acum este momentul ca angajatorii sa depuna eforturi si sa restabileasca relatiile pozitive de care orice companie are nevoie pentru a depasi momentele critice.

Una dintre variantele cele mai bune pe care le are la dispozitie un manager este sa isi motiveze prin orice mijloace oamenii care muncesc pentru el, sunt de parere expertii citati de TheHiringSite.CareerBuilder.com.

De aceeasi parere este si Ana Ber, Senior Consultant Dr. Pendl & Dr. Piswanger care sustine ca cel mai puternic mijloc de a motiva angajatii sunt mijloacele nonfinanciare.

Potrivit acesteia, aprecierea prin scrisori de multumire, discutii mai dese decat in vremurile bune dar si concursurile intrene cu premii simbolice sunt variante foarte bune pentru a inspira angajatilor increderea in companie.

Iata cativa pasi utili pentru a deveni o sursa de inspiratie pentru ritmul si modul de lucru al angajatilor tai.

Prezinta o perspectiva interesanta asupra modului in care vezi tu viitorul. Invata sa comunici cat mai captivant viziunea ta asupra modului in care ai putea sa imbunatatesti mediul de munca si chiar viata angajatilor.

Explica-le care sunt castigurile lor. Pregateste-te sa le explici cat mai bine care sunt motivele pentru care ar trebui si ei sa contribuie la indeplinirea obiectivelor organizatiei si cum pot gasi un punct comun intre scopurile lor profesionale si cele ale companiei.

Aptitudinile de leadership si capacitatea de a creea sentimentul de afiliere la organizatie sunt foarte valoroase in acest moment.

"Majoritatea se gandesc "ce-mi iese mie daca fac lucrul acela". Si atunci este important ca ei sa se simta partasi la obiectivul comun" a declarat consultantul. Cum inspiri incredere angajatilor tai? pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
#incredere angajati, #sef angajati, #incredere sef , #cariera