Ziare.com

Cum sa ramai motivat la locul de munca

de Carmen Marinescu
Duminica, 04 Septembrie 2011, ora 08:15

   

Cum sa ramai motivat la locul de munca
Ai ajuns sa simti ca totul a devenit monoton si plictisitor la locul de munca? Nu mai dai randament ca la inceput? Nu mai gasesti puterea sa te trezesti dimineata si sa te pregatesti pentru o noua zi la birou? Citeste, mai jos, cateva sfaturi despre ce anume ar trebui sa faci in astfel de situatii pentru a gasi in tine puterea sa te automotivezi.

Afla motivul nemultumirii

Analizeaza-ti cu atentie locul de munca si viata ta de zi cu zi de la serviciu. Descopera ce anume te nemultumeste: este munca plictisitoare sau mintea ta se gandeste la altceva? Ar trebui sa schimbi locul de munca sau ai nevoie de sarcini noi? Petrece un pic de timp scriind pe o foaie toate argumentele pro si contra locului de munca actual si gaseste schimbarile potrivite.

Descopera ce trebuie schimbat

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Trebuie sa afli ce e necesar sa schimbi la locul de munca pentru a te motiva. Ce poti face pentru a-ti condimenta zilele la munca? Cauta idei si sugestii pe care le poti pune in aplicare in sedinte, vino cu planuri noi, implica-te si ofera-ti ajutorul incercand sa scapi de monotonia executiei de zi cu zi.

Fa schimbari in rutina zilnica

Schimba ceva in rutina cotidiana. Schimba locatia unde iei pranzul, incearca sa iei pranzul si cu alti colegi decat cu cei cu care te-ai obisnuit pana acum. Fa un pic de sport in ora libera din timpul serviciului, in loc de a te duce la masa. Daca compania ofera masaj gratuit, inscrie-te. Poti chiar sa schimbi ordinea in care iti indeplinesti sarcinile de zi cu zi daca aceasta schimbare nu afecteaza randamentul si rezultatele.

Implica-te in activitati extra

Daca sarcinile zilnice te plictisesc, afla unde ai putea sa iti oferi ajutorul: in alte departamente sau in activitatile extra in care se implica compania unde lucrezi. Daca nu exista astfel de activitati, poti tu insuti sa sugerezi unele. Te poti oferi chiar sa fii tu acela care concepe si redacteaza un newsletter intern pentru ceilalti angajati, unde poti adauga toate informatiile importante despre companie si rezultatele acesteia.

Citeste mai multe despre loc de munca tehnici motivare
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1437 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor