Cum "supravietuiesti" stresului provocat de Sarbatori, la birou

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 10:04
1659 citiri
Cum "supravietuiesti" stresului provocat de Sarbatori, la birou

Sarbatoarea Craciunului este la doar o saptamana distanta, iar programului normal de munca incep sa i se adauge diferite responsabilitati.

Pregatirea mesei de Craciun, cumparaturile, alegerea cadourilor, toate aceste lucruri trebuie rezolvate, in aceeasi masura in care esti nevoit sa iti indeplinesti sarcinile de munca. Daca stii cum sa iti organizezi timpul si actiunile, ai putea sa scapi de stres si sa-ti multumesti si seful, pentru a obtine intr-un final si cateva zile de concediu pentru aceasta perioada.

Daca te simti coplesit de tot ce se intampla, poate gandul ca nu esti singurul angajat pentru care perspectiva Sarbatorilor este descurajatoare te va face sa te simti mai bine, spun expertii.

Multi dintre angajatii care au supravietuit concedierilor trec prin momente dificile, in cazul in care indraznesc sa isi prelungeasca un weekend cu cateva zile.

Presiunea s-a amplificat odata cu criza de pe piata muncii, angajatii sunt nevoiti sa indeplineasca si sarcinile celor disponibilizati, iar responsabilitatile festive ale perioadei care urmeaza nu vin decat ca un efort in pus pentru acestia.

Citeste mai mult despre Cum "supravietuiesti" stresului provocat de Sarbatori, la birou pe Business24.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#stres Craciun job, #stres loc munca Sarbatori , #cariera