Internship-ul de azi, jobul de maine

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 12:54
3135 citiri
Internship-ul de azi, jobul de maine

Esti student in ultimul an si iti pui infiorat intrebarea "eu unde o sa lucrez?". Acumuleaza experienta si invata de la cei mai buni in domeniu!

Tot mai multe companii din Romania pun la dispozitia tinerilor programe de internship dintre cele mai variate. Daca nu vrei sa intri in cursa pentru un job cu un CV gol, acum e momentul sa iei atitudine.

Daca visezi la o cariera in domeniul bancar, Raiffeisen te ajuta pentru a ajunge la visul tau. Se ofera posibilitatea de familiarizare cu ceea ce inseamna munca intr-o companie multinationala. In plus, ai ocazia sa cunosti fluxul de activitati din cadrul unei agentii bancare.

Oferta de practica se adreseaza tuturor studentilor, masteranzilor, dar si absolventilor, care vor sa dobandeasca o serie de cunostinte practice in domeniu.

La finalul stagiului vei primi o adeverinta, care atesta activitatea ta in cadrul Raiffeisen si un calificativ.

Ca sa aplici pentru un stagiu de practica in Bucuresti trebuie sa trimiti un e-mail la practica@raiffeisen.ro si sa ii convingi sa te aleaga pe tine. Vei mai avea nevoie si de un CV si o adeverinta de student sau, dupa caz, diploma de licenta.

Daca vrei sa faci un stagiu in provincie, te poti duce la oricare sediu, sa lasi un CV insotit de o scrisoare de intentie sau le poti trimite pe adresa mentionata mai sus, mentionand orasul care te intereseaza.

Pasiunea ta este comertul, vrei sa activezi in domeniul economic? Metro Cash and Carry Romania lanseaza proiectul "Metro School of Commerce". Programul se adreseaza studentilor si/sau absolventilor de studii superioare in domeniu economic, in special comert.

Metro promite un internship dinamic, care sa completeze cunostintele teoretice, din facultate, cu cele de practica. Stagiul de practica a fost prima data lansat in mai 2011, pentru a veni in ajutorul tinerilor rataciti pe drumul cautarii unui loc de munca.

Un alt stagiu pus la dispozitia studentilor si absolventilor de Metro Cash and Carry este "Metro Fresh Force". Se cauta studenti la Horticultura, Piscicultura, Medicina Veterinara, Industrie Alimentara sau absolventi ai domeniilor enumerate.

Iti poti trimite candidatura la resurseumane@metro.ro. Mail-ul trebuie sa contina CV-ul tau, alaturi de o scrisoare de intentie, plus optiunea ta pentru unul din cele doua programe.

Ambele stagii au cate o durata de 4 luni, iar la finalul lor te poti angaja in cadrul companiei. O eventuala colaborare depinde de cum te-ai descurcat pe parcursul perioadei de practica si de posturile vacante disponibile. Practica se va desfasura la sediul central sub coordonarea unui tutore.

Pentru IT-isti, Microsoft Romania pune la dispozitie un internship platit. Se cauta studenti sau absolventi ai facultatilor cu profil tehnic, care stapanesc bine, pe langa engleza, atat limba germana, cat si limba franceza.

Acestia trebuie fie animati de dorinta de a invata mai mult despre tehnologia Microsoft si pasionati de acest domeniu. Se organizeaza doua stagii pe an, unul primavara si unul toamna. Fiecare dureaza cate o luna.

Ca sa aplici pentru un astfel de internship, trebuie sa trimiti un CV la sectiunea "cariere", care sa includa: obiectivele tale in cariera, studii, proiecte, limbile straine cunoscute si la ce nivel, principalele domenii de interes.

Succes!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#internship Microsoft, #stagiu practica, #internship Raiffeisen, #internship Metro , #cariera