Noua lucruri pe care cei mai buni angajati le fac inainte de pranz (Video)

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 15:36
3781 citiri
Noua lucruri pe care cei mai buni angajati le fac inainte de pranz (Video)
Foto: Hispanic Network Magazine

Daca unii reusesc sa fie angajati exemplari chiar daca nu urmeaza nicio regula, cei mai multi dintre noi au nevoie de anumite imbolduri pentru a performa la locul de munca.

Business Insider a prezentat noua lucruri pe care le fac cei mai buni angajati inainte de pranz, pentru a-si creste productivitatea la serviciu.

Cum sa-ti impresionezi seful la munca

Lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faci a doua zi - Cu o seara inainte, noteaza-ti pe o lista sarcinile de care trebuie sa te ocupi in ziua urmatoare. Nu vei mai pierde timpul la birou de dimineata si te va ajuta sa te odihnesti mai bine pe timpul noptii.

Dormi suficient - Lipsa somnului iti afecteaza concentrarea si productivitatea la locul de munca. Specialistii recomanda sa dormi cel putin opt ore in fiecare noapte.

Nu apasa niciodata butonul snooze - Desi ai impresia ca dormi mai mult, acest lucru iti induce organismul in eroare si ajungi sa te trezesti ametit si lipsit de vlaga.

Cauti un job? Lucruri pe care sa nu le spui niciodata la interviul de angajare

Fa miscare inainte de a merge la serviciu - Daca faci exectitii fizice dis de dimineata, inainte de a-ti incepe activitatea la munca, vei avea o dispozitie mai buna si vei fi plin de energie pe tot parcursul zilei. Doar cinci minute de miscare la un nivel moderat pot avea efecte semnificative si te pot ajuta sa-ti desfasori activitatea profesionala cu mai multa vlaga.

Nu sari peste micul dejun - Alimentele iti vor oferi energia necesara pentru a te putea concentra pana la sfarsitul programului de lucru. Alege o mancare usoara si sanatoasa si incearca sa eviti carbohidratii care mai degraba iti consuma energia, cum ar fi produsele de patiserie.

Incepe cu proiectele mai dificile - Dimineata, mintea ta este mai limpede decat in orice alt moment al zilei, astfel incat iti este mai usor sa rezolvi probleme complicate.

Angajatii buni fac greseli. Adevaratii manageri ii lasa sa le faca

Evita intalnirile de dimineata - Profita de faptul ca ai o minte limpede la primele ore si concentreaza-te pe munca mai grea pe care o ai de facut. Programeaza intalniri in timpul sau dupa pranz.

Gaseste timp pentru a citi e-mail-urile - Evita sa faci acest lucru imediat dupa ce te trezesti. La birou, rezerva cateva minute la inceputul fiecarei ore pentru a-ti citi mesajele.

Ia o pauza de dimineata - Pauzele te ajuta sa iti mentii energia cat mai mult si previn epuizarea. O plimbare de cateva minute sau o tura pe retelele sociale sunt modalitati bune de a-ti limpezi mintea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#angajati buni, #angajati buni inainte pranz, #performanta job , #cariera