Jurnalist de presa scrisa - cea mai rea meserie din lume in 2016

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 09:28

   

Jurnalist de presa scrisa - cea mai rea meserie din lume in 2016
Jurnalistul de presa scrisa are cea mai rea meserie din lume in anul 2016, potrivit unui clasament realizat de un site american specializat in Resurse Umane, informeaza 20minutes.fr.

Clasamentul a fost intocmit de Careercast.com, un site american specializat in Resurse Umane.

Jurnalistii din presa scrisa au ocupat pentru al treilea an consecutiv primul loc in Topul 10 al celor mai rele meserii din lume.

Stresul, veniturile salariale, mediul de lucru si perspectivele de evolutie profesionala au fost criteriile principale avute in vedere in realizarea acestui clasament.

Mediul de lucru a tinut cont de factori fizici si emotionali si de numarul de ore lucrate in fiecare saptamana.In privinta veniturilor, specialistii in Resurse Umane au analizat salariul mediu al jurnalistilor americani din presa scrisa si perspectivele de crestere a acestuia.

Site-ul Careercast.com a analizat, de asemenea, rata somajului, dar si stresul generat de aceasta profesie. In privinta stresului, autorii studiului au avut in vedere 11 factori ce au inclus aspecte diverse, precum respectarea termenelor-limita, deplasari in interes profesional si relatia cu publicul.

Pe locul urmator in acest clasament se afla meseria de taietor de lemne.

O alta meserie din industria mass-media, cea de animator radio, ocupa pozitia a treia.

Pe locurile urmatoare in Topul 10 al celor mai rele meserii din lume s-au clasat profesiile: DJ, specialist in recrutarea militarilor, agent de deratizare, vanzator, agent de publicitate, sofer de taxi si pompier.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2712 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor