Air France - KLM, concedieri masive prevazute pentru 2012

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 19:17
4753 citiri
Air France - KLM, concedieri masive prevazute pentru 2012
Foto: memoireairfrance

Compania aeriana Air France-KLM a anuntat ca pentru anul 2012 se pregateste un proiect vizand schimbari radicale in ceea ce priveste resursele umane, cu estimarea concedierii a circa 2.000 de persoane.

Masura face parte dintr-un program mai amplu, menit sa contribuie la economisirea a aproximativ 800 de milioane de euro in urmatorii trei ani, relateaza ADN Kronos.

La cele doua mii de locuri de munca aflate in discutie, se adauga alte 4.000 de contracte care nu au fost reinnoite in ultimile 15 luni, precizeaza sursa.

Reducerea personalului companiei inregistreaza astfel un total de circa 10%, ceea ce subliniaza perioada dificila pe care o traverseaza la randul sau Air France-KLM, in contextul crizei generale, care se resimte la nivelul tuturor marilor companii de transport aeriene si nu numai.

Dupa ce a fuzionat cu compania aeriana olandeza KLM, in 30 septembrie 2003, Air France a cunoscut in prima faza o perioada de succes, Air France-KLM devenind cea mai mare companie aeriana din lume din punct de vedere al veniturilor si a treia din lume (prima in Europa) din punct de vedere al numarului de pasageri transportati pe kilometru.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Air France KLM concedieri, #concedieri masive Air France , #concedieri