Topul concedierilor stupide

Sambata, 21 August 2010, ora 14:14
2202 citiri
Topul concedierilor stupide
Foto: Arhiva

Oamenii sunt adesea concediati din diferite motive, de la micsorarea bugetului, pana la diferite conflicte de la locul de munca, insa unii au si ghinionul de a avea un sef cu o gandire cel putin ciudata. Vrei sa afli care sunt cele mai stupide motive de concediere? Afla in continuare.

Stacey Fearnall, al carei tata a murit de cancer, s-a decis sa se rada in cap pentru o strangere de fonduri pentru o organizatie ce se ocupa de persoane ce sufera de aceasta boala, insa in momentul in care s-a dus la munca, la restaurantul Nathaniels, unde lucra pe un post de chelnerita, a fost concediata.

Stacey, mama a doi copii, a fost trimisa acasa de catre seful ei in momentul in care a refuzat sa poate o peruca. Proprietarul restaurantului, Dan Hilliard, s-a aparat spunand ca restaurantul are anumite standarde.

Cand esti la munca iti actualizezi statusul de pe Facebook? Mai gandeste-te, te sfatuieste Oddee. Kimberly Swann, o adolescenta din Marea Britanie, a fost concediata dupa ce seful ei a vazut statusul de pe profilul ei de Facebook: "Este plictisitor la locul de munca". Intrebarea este ce cauta seful ei pe Facebook in timpul slujbei?

Vicki Walker, contabil, a fost concediata dupa ce a trimis tuturor colegilor e-mailuri scrise cu litere mari, bolduite, de culoare rosie. Femeia a fost acuzata ca si-a facut colegii sa nu se simta bine la locul de munca.

Atunci cand muncesti la McDonald's trebuie sa ai mare grija ce pui in produse, altfel ramai fara loc de munca, asa cum a patit o tanara care a fost concediata dupa ce a adaugat o felie de branza unui hamburger, pentru ca asa a cerut clientul. Compania a spus ca in acest fel hamburgerul a devenit cheeseburger si ca trebuia sa ia mai multi bani pe el.

Daca vezi o femeie atacata de un barbat inarmat cu un cutit, nu trebuie sa iti parasesti locul de munca, pentru a o salva. Cel putin asa gandesc patronii unui local din Florida, care si-au concediat chelnerul, dupa ce acesta si-a parasit locul de munca pentru a salva o femeie amenintata de un barbat inarmat cu un cutit. Seful sau a declarat ca este un erou, dar nu este un bun angajat.

Chiar si judecatorii pot fi judecati si chiar concediati. A simtit-o pe propria piele Danielle Grigorie, un judecator, care a fost prins ca trimitea mesaje text in timpul unui proces.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#top concedieri stupide, #motive stupide concedieri , #concedieri