Cum iti tii parintii departe de interviul pentru job

Joi, 09 Iunie 2011, ora 15:28
1240 citiri
Cum iti tii parintii departe de interviul pentru job

"Parintii elicopter" au tendinta de a se implica exagerat in activitatea copiilor lor de job hunting, iar asta influenteaza negativ alegerile pe care le fac angajatorii, potrivit studiilor recente.

Poti profita totusi de aceasta exagerare a parintilor printr-un compromis delicat si multa intelegere pentru felul lor de a fi.

Parintii care ii ajutau pe copiii lor sa faca proiecte excelente pentru scoala, sa ia note mari si care s-au implicat foarte mult in alegerea facultatilor au acum tendinta de a se implica din ce in ce mai mult si in incercarile acestora de a-si gasi un job, este concluzia unui studiu realizat pe 1.300 de manageri, citat de Fortune CNN.

Intentiile parintilor sunt bune, insa aceasta exagerare afecteza considerabil sansele copiilor de a fi angajati in vreo companie pentru ca angajatorii vor pune implicit la indoiala maturitatea si independenta lor.

Candidatii care se confrunta cu aceasta problema trebuie sa o rezolve intr-un mod delicat, printr-un compromis, fara sa raneasca sentimentele parintilor exagerat de protectivi.

Citeste mai multe despre Cum iti tii parintii departe de interviul pentru job pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#interviu job, #interviu intrebai, #interviu parinti , #interviu