Job hunting discret, dar eficient

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 17:30
1867 citiri
Job hunting discret, dar eficient

Cand te afli in cautarea unui nou job si vrei sa nu se afle inca acest lucru, trebuie sa gandesti cu atentie fiecare miscare pe care o faci.

Alege cu atentie persoanele carora le ceri ajutorul si calculeaza in detaliu ce le ceri acestora sa faca pentru tine, sustin experii in HR citati de Monster.com.

Atunci cand selectezi colegii pe care sa ii informezi, ai grija sa elimini persoanele cunoscute pentru barfele pe care le lanseaza, persoanele care ravnesc la postul tau sau cei care cauta sa iasa mereu in avantaj, pentru ca unii oameni pur si simplu nu stiu cum sa tina un secret.

Daca ii ceri potentialului angajator sa nu contacteze angajatorul tau actual, acesta va apela la fostii tai sefi pentru informatii. Managerii de la serviciile anterioare sunt in avantajul tau, intrucat nu sunt la curent cu barfele recente, insa prezinta dezavantajul de a nu fi informati despre ultimele tale realizari.

In acest caz, specialistii te sfatuiesc sa organizezi o iesire la o cafea cu acestia, pentru a-i pune la curent cu activitatile tale si pentru a le sugera cuvinte cheie si trasaturi pe care sa le sublinieze atunci cand viitorul angajator ii contacteaza.

Citeste mai mult despre Job hunting discret, dar eficient pe Business24.ro

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#job hounting, #interviuri munca, #oportunitati munca , #interviu
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
... SI cu cat salariul platit de multinationala ca sa scoti bani din piata romaneasca este mai mare ... cu atata trebuie sa-i jumulesti mai bine pe romani.