Mituri despre negocierea salariului

Joi, 17 Martie 2011, ora 12:35
2821 citiri
Mituri despre negocierea salariului

Odata ce ai trecut de interviul de angajare si ti s-a oferit jobul pe care ti-l doreai, asigura-te ca pachetul este complet si ca salariul pe care il primesti reflecta cu adevarat valoarea ta.

Nu uita ca prima oferta de salariu a angajatorului este rareori si ultima, dar mai ales ca oricand poti sa negociezi acest subiect.

Iata cateva idei preconcepute legate de negocierea salariului care, odata identificate si intelese, te pot ajuta sa nu te vinzi prea ieftin la masa negocierii, potrivit Work Tree.

Niciun formular de aplicare nu va fi luat in considerare daca nu se mentioneaza salariul dorit. Acest lucru apare mereu in descrierea jobului, in principal pentru ca asa se procedeaza pentru a incepe procesul de selectare.

Spunand o suma prea mica sau prea mare, reusesti sa te elimini singur din cursa pentru job. Daca esti un candidat foarte bine calificat, angajatorii oricum nu iti vor da la o parte CV-ul pentru simplul fapt ca nu ai specificat o cifra pentru salariu.

Citeste mai multe despre Mituri despre negocierea salariului pe Business24.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#negociere salariu, #mituri salariu, #mituri negociere salariu , #interviu